Nocny Anioł napisał(a):Nawet jak bym chciała to wszystko jest polokowane, nawet to co założyłam. Nie przejmuj się, dopadła mnie nuda, łażę po forum i patrze gdzie się da pomagać bo w moich działach nic się nie dzieje. Zahaczyłam się już w musisz to przeczytać i nauczam i pomagam. No i dotarłam do autorek. Ale nic, idę dalej.
Zawsze tak jak pisałam możesz podrzucać zmiany do danych autorek tu. Możesz zostać Matką Chrzestną wolnych, będziesz przypisana do niej, będzie czarno na białym, że pracujesz nad aktualnymi informacjami w danej autorce.
Tak jak inne dziewczęta to zrobiły.
Zostało już 6 autorek, które potrzebują jeszcze aktualizacji i naniesienia schematu. Reszta jest zrobiona zaktualizowana, w nich mogą się pojawić co najwyżej jakieś drobne rzeczy, m.in. właśnie braki w bohaterach. Jeśli masz ochotę nam pomóc proszę bardzo, będziemy ogromnie wdzięczne.
Spisz ich i podrzuć tu.
PS. Nie musisz być też matką chrzestną autorek, których tematy zakładałaś, możesz wybrać również inne, do których nie przypisały się inne dziewczyny.
Nudzisz się, chcesz pomóc, to krzycz
Pomoc zawsze się przyda. Na forum jest jeszcze co robić.
Sprawdziłaś pierwsze posty w tematach, do których masz dostęp? Są w nich zwarte informacje o co chodzi w danym temacie, z czym on się je? Są krzaczki na pierwszych stronach tych tematów, to znaczy te <span> <style> czyli pozostałości starych kodów? Z założenia pierwsza strona powinna być 'reprezentatywna' więc jeśli można się krzaczących kodów pozbyć to dobrze.
W Liście w filmoteście na pewno jest problem z kolejnością wg alfabetu.
Jedną literkę raz wyprostowałam, ale na pewno jeszcze są nieścisłości, trzeba byłoby to poprawić.