wiedzmaSol napisał(a):Duz poprawiłam. Napisałam też instrukcję króciutką jak wpisywać motywy
Sol, dzięki. Zerknę do tego w domu, mam dziś mały sajgon w pracy
wiedzmaSol napisał(a):Duz poprawiłam. Napisałam też instrukcję króciutką jak wpisywać motywy
gonia napisał(a):Moja propozycja odnośnie cyklu Regency jest taka: usunąć wszystko co jest po pierwszym tytule i dacie, a pod cyklem dać info – Książki tworzące cykl Regency są wcześniejszymi wersjami powieści, odpowiednio, The Bargain (Księżycowa narzeczona); Petals in the Storm (Płatki na wietrze); Angel Rogue (Anielski hultaj)
Tytuł The Bargain (Księżycowa narzeczona), wpisać do Novels. Będzie nam się zgadzać, że to książka pojedyncza tak u nas jak i w twórczości w oryginale. I oczywiście w cyklu Upadłe Anioły, druga i czwarta pozycja powinna mieć usunięte aka i tytuł.
W PPA tu nie wiem . Najlepiej byłoby ten cykl pominąć, w ciekawostkach dać notkę że na przełomie lat `80 i `90 powstał cykl Regency na który skaładają się wcześniejsze wersje powieści: The Bargain; Petals in the Storm; Angel Rogue. Jak kogoś to interesuje, to sobie ten stary cykl znajdzie w Cyklach. A jak ty to widzisz, Sol?
duzzza22 napisał(a): Może chcecie akcję MCh również i tu w cyklach? Żeby było czarno na białym kto pomaga?
Janka napisał(a):Kota widziałam i tak sobie pomyślałam, że on coś pewnie znaczy, bo nie wszędzie jest.
W moich postach pozwoliłam sobie wstawić mini ikonki tam, gdzie kiedyś będzie kot, żeby paniom Evanovich i Kinselli nie było smutno bez kota.
Janka napisał(a):Było bardzo czasochłonne. Ale pierwsze koty za płoty. Przy następnych pójdzie jak z płatka.
gonia napisał(a):Duzz, sorki, nie doczytałam, że tam tylko nowe , ale możemy umówić się tak - mam do zrobienia Anne Bishop, tej autorki nie ma jeszcze w cyklach, mogę edytować post z James i w jej miejsce wrzucić Bishop. A James wrzucę tutaj. Co Ty na to?
Co do Johansen to mogą być zaznaczone te historyczne, ale przy Łabędziu usuń, bo to nie jest historyczna, tylko współczesna
Co do tego, aby MCh roztoczyły opiekę również na cykle, to ja jestem za, co widać
Janka napisał(a):Dziękuję.
Następnym razem informacje dodatkowe mam robić na niebiesko? Czy zostawiać wszystko czarne, a Ty poprawisz, co będziesz uważać za istotne?
[color=#0040BF][/color]
Powrót do Warsztat: Romansoholiczne Listy i Spisy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości