KatiaBlue napisał(a):Za młody? No weź! Nie szalej!
To bierz się za starego Kaszubę
KatiaBlue napisał(a): Oj duzz, i jak tu ci dogodzić? To bierz się za Krzyśka. On ma kilka zmarszczek, jest zabawny, no i ostatni jest bogatym człowiekiem
duzzza22 napisał(a):KatiaBlue napisał(a): Oj duzz, i jak tu ci dogodzić? To bierz się za Krzyśka. On ma kilka zmarszczek, jest zabawny, no i ostatni jest bogatym człowiekiem
Z tym to bym osiwiała po jednym dniu
Wiesz, bo ja już swojego potwora znalazłam, to teraz innym facetom jest ciężej mi dogodzić Mają przegwizdane
duzzza22 napisał(a):KatiaBlue napisał(a): Oj duzz, i jak tu ci dogodzić? To bierz się za Krzyśka. On ma kilka zmarszczek, jest zabawny, no i ostatni jest bogatym człowiekiem
Z tym to bym osiwiała po jednym dniu
Wiesz, bo ja już swojego potwora znalazłam, to teraz innym facetom jest ciężej mi dogodzić Mają przegwizdane
Nocny Anioł napisał(a):a dla mnie numer 13, chodź trochu młody, ale ma potencjał w tych slipietach
obession napisał(a):Potwora? Ciekawe co on na to?
obession napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):a dla mnie numer 13, chodź trochu młody, ale ma potencjał w tych slipietach
Że w majtkach ma potencjał? W sumie to ważna kwestia.
duzzza22 napisał(a):17 MOJA!!!!obession napisał(a):Potwora? Ciekawe co on na to?
Już się przyzwyczaił Czasami jeszcze tylko warczy
Nocny Anioł napisał(a):obession napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):a dla mnie numer 13, chodź trochu młody, ale ma potencjał w tych slipietach
Że w majtkach ma potencjał? W sumie to ważna kwestia.
ttaj na dwoje babka wróżyła, młody jest to mu pewnie doświadczenia brak, zawsze bym go paru sztuczek mogła nauczyć
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość