Nocny Anioł napisał(a):myślę podobnie jak Lia, on w innych częściach ma więcej nabiału, więcej humoru, jest bardziej zadziorny a w swojej części taki kluchowaty, niewyraźny nie brał rutinoskorbin
ja za to przypomina sobie jaki Styks jest fajny
Kat to te wampiry to dla ciebie wyzwanie, w całej seri dwóch ma krótkie wlosy
LiaMort napisał(a):Nom... Jak dogryza Styxx'owi. I czuć tu tą jego władzę nad innymi wampirami i tę jego mroczność o.
KatiaBlue napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):myślę podobnie jak Lia, on w innych częściach ma więcej nabiału, więcej humoru, jest bardziej zadziorny a w swojej części taki kluchowaty, niewyraźny nie brał rutinoskorbin
ja za to przypomina sobie jaki Styks jest fajny
Kat to te wampiry to dla ciebie wyzwanie, w całej seri dwóch ma krótkie wlosy
Będę się musiała w takim razie zapisać na terapię do fryjera.
A właśnie miałam pytać, czy wszyscy tacy zarośnięci...
Znając moje szczęście to ci z krótkimi pewnie w tych niewydanych w Polsce, prawda?
KatiaBlue napisał(a):no wlaśnie. Przeprowadźmy zbiórkę na fryzjera dla wampirow!
KatiaBlue napisał(a):Będę się starała wyobrażać go po swojemu o ile autorka w co drugim zdaniu nie będzie pisała o "kurtynie jego włosów" - dam radę
wiedzmaSol napisał(a):KatiaBlue napisał(a):no wlaśnie. Przeprowadźmy zbiórkę na fryzjera dla wampirow!
to musiałaby być naprawdę solidna zbiórkaKatiaBlue napisał(a):Będę się starała wyobrażać go po swojemu o ile autorka w co drugim zdaniu nie będzie pisała o "kurtynie jego włosów" - dam radę
najwyżej Katiu napiszemy własną wersję, taką gdzie panowie mają krótkie włosy
Księżycowa Kawa napisał(a):A to naprawdę takie ważne, jakiej długości miał włosy?
Księżycowa Kawa napisał(a):Nie tracę czasu na takie niedorzeczności jeśli już coś sobie wyobrażam, to wolę coś miłego
Nocny Anioł napisał(a):ja czytam dalej biedny Styks, ten to ma pod górkę
Nocny Anioł napisał(a):ja czytam dalej biedny Styks, ten to ma pod górkę
KatiaBlue napisał(a):Ja też staram się wyobrażać ich po swojemu, ale czasami autorka mnie wybija z mojej wizji...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości