Younger bardzo tajnego zabawne. Jak 40 wciela się w dwudziestokilkulatkę. Dla mnie humor inteligentny. Ciekawe zderzenie dwu pokoleń. Zabawne sytuację np jak chciała dorobić 40 to jej koleżanka 20
Jak oglądniesz napisz jak ci się podobało.
duzzza22 napisał(a):A co jeśli to ona np. zleciła porwanie dziecka, by móc sobie spokojnie z drugim wyjechać i założyć gdzie indziej rodzinę. Za mało danych jak na ten moment dla mnie. Różne dziwne akcje przychodzą mi do głowy, za dużo kryminałów
PS. Mnie ciekawi czym spowodowane było to porwanie, czy może np. Proch nie był zamieszany w jakąś sprawę i tak ktoś się na nim np. nie próbował zemścić. Czy też porwano mu syna i sprzedano jakiejś rodzinie? czy co? A może ktoś stracił dziecko i zwariował, porwał małego i traktuje jak własne dziecko?
kremlinek napisał(a):Bardzo, ale to bardzo podoba mi się Singielka, choć na początku nic nie wskazywało, że będzie to mój ulubiony serial tej jesieni. Pierwsze odcinki trochę nudnawe, ale teraz wartka akcja, genialna matka, Elka-kumpelka (czy to aby nie o mnie? ) i fotograf...
kremlinek napisał(a):Ogromnym rozczarowaniem jest O mnie się nie martw...zero chemii pomiędzy głównymi bohaterami. Drugi sezon był zdecydowanie gorszy od pierwszego, a ten 3 to już tragedia...nawet na niego już nie czekam.
Fringilla napisał(a):aż się boję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości