Villemo666H napisał(a):Aniołku, ale Ci Twoi Panowie mają cudne oczęta
Janka napisał(a):Żeby nie moja praca nad cnotą, to wzięłabym nr 7.Nocny Anioł napisał(a):milutki to tak, byle mi na lustrzycę nie zapadł
Nie musisz się martwić, bo lustrzyca grozi tylko panom słabo obdarowanym przez naturę.
A przy ponadprzeciętnych zaletach świetnie sobie radzą.
Janka napisał(a):Tak naprawdę, to posprzątałam harem, żeby zrobić miejsce dla mojego ukochanego pana na sianku. Jego jednego kocham i innych nie potrzebuję wcale. Zima idzie to mi się przypomniało, jak bardzo mocno go kocham.
duzzza22 napisał(a):Do mnie poproszę pana nr 2 Kawka i balkon, no i klata, nie mogę się oprzeć A jak okularki to może i jakiś inteligent
9 i 11, bo to ten sam pan. Teraz się przyznam tylko proszę to przyjąć z pokorą, że od ubiegłego roku jestem tym panem zauroczona. Ed jest tylko Mój! Proszę nawet na niego nie patrzeć
duzzza22 napisał(a):9 i 11, bo to ten sam pan. Teraz się przyznam tylko proszę to przyjąć z pokorą, że od ubiegłego roku jestem tym panem zauroczona. Ed jest tylko Mój! Proszę nawet na niego nie patrzeć
obession napisał(a):Nie zauważyłam, że to ten sam człek. Jakie zauroczona? Wstydź się Duzz. I jeszcze serduszka, a w domu chłop czeka.
duzzza22 napisał(a):obession napisał(a):Nie zauważyłam, że to ten sam człek. Jakie zauroczona? Wstydź się Duzz. I jeszcze serduszka, a w domu chłop czeka.
Wiesz, że mój to pewna siebie bestia, teraz jest jeszcze gorszy. Wie o tej mojej przypadłości, twierdzi, że to dla niego żadna konkurencja Chciałam, żeby sobie kupił kiedyś bardzo podobną skórę, którą ten aktor miał na sobie w pewnym filmie, ale niestety nie dał się namówić
Janka napisał(a):posprzątałam harem, żeby zrobić miejsce dla mojego ukochanego pana na sianku
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości