Teraz jest 21 listopada 2024, o 14:06

Olivia Cunning (+18)

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Olivia Cunning (+18)

Post przez Duzzz » 3 lutego 2015, o 15:14

Olivia Cunning

Obrazek

O Autorce

Olivia Cunning combining her love for romantic fiction and rock ‘n roll, writes erotic romance centered around rock musicians.

Raised on hard rock music from the cradle, she attended her first Styx concert at age six and fell instantly in love with live music. She's been known to travel over a thousand miles just to see a favorite band in concert. As a teen, she discovered her second love, romantic fiction first, voraciously reading steamy romance novels and then penning her own.

Growing up as the daughter of a career soldier, she's lived all over the country and overseas. She recently moved to Galveston, Texas.

Twórczość

Wydane u nas:

Cykl "Ich noce"

1. Za sceną
    Myrna Evans + Brian Sinclair
  2. Ostra gra
    Jessica Chase + Sedric Lionheart (Sed)
  3. Gorący rytm
    Agatha Christine (Aggie) + Jace Seymour
  4. Mocne uderzenie
    Rebeka Esther Blake + Eric Sticks
  5. ---------------
  6. Śluby Sinnersów. Tom 1. Mocniejsze uderzenie.
    Myrna Evans + Brian Sinclar, Rebeka Blake + Eric Sticks
    Śluby Sinnersów. Tom 2. Ostrzejsza gra.
    Jessica Chase + Sed Lionheart, Agatha Christine (Aggie) + Jace Seymour

W oryginale:

Series
Sinners on Tour

1. Backstage Pass (2010)
  2. Rock Hard (2011)
    Jessica Chase + Sedric Lionheart (Sed)
  3. Hot Ticket (2013)
    Agatha Christine (Aggie) + Jace Seymour
  4. Wicked Beat (2013)
  5. Double Time (2012)
    Reagan Elliot + Trey Mills + Ethan Conner
  6. Sinners at the Altar (2014)
    Cztery dodatkowe epilogi, czterech pierwszych par.
    6.1 Take Me to Paradise (2014)
    6.2 One Starry Night (2014) (in Some Like It Hot)
    Michelle + Devlin McAllister + Jake Tremaine
    6.3 Almost Paradise (2016)

Lovers' Leap
  1. Loving on Borrowed Time (2011)
  2. Twice Upon a Time (2011)

One Night with Sole Regret
      0.5 Share Me (2012) (in A Very Naughty Xmas)
  1. Try Me (2013)
  2. Tempt Me (2012)
  3. Take Me (2012)
  4. Touch Me (2013)
  5. Tie Me (2013)
  6. Tell Me (2013)
  7. Tease Me (2014)
  8. Treat Me (2015)
  9. Thrill Me (2016)
  10. Treasure Me (2017)
  11. Trust Me (2017)

Exodus End World Tour
  1. Insider (2015)
  2. Outsider (2016)
  3. Staged (2017)

Strona www:
http://oliviacunning.com/index.html

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 3 lutego 2015, o 15:25

ha! a byłam pewna, że po polsku wyszło 5 części Sinnersów :ermm:
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Post przez Duzzz » 3 lutego 2015, o 16:42

Piąta to chyba Trey, a tego wydaje mi się, że nie ma. Ciekawe czy wydadzą ten 'trójkącik' :wink:

Księżycowa Kawa napisał(a):Szczerość Erica była taka odświeżająca :hahaha:

One Night With Sole Regret – to cykl również o muzykach. Podobnie, napisana, czyli lekko i miejscami zabawna. O każdym jest kilka części, to jeszcze niezakończona seria. Zanim zacznie się owa noc z którymś muzyków, jest opowiadanie, w którym się odbywa orgia :evillaugh:
Tu jest podział, co i jak: https://www.goodreads.com/series/80591- ... ole-regret

Bardzo :) Rozbrajał mnie z nią niesamowicie.

Orgia?! :missdoubt: Szczęka mi opadła! Nie wiem nie wiem czy dam radę, rany :ohlala:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 3 lutego 2015, o 17:49

Wyjdzie ,że tylko ja lubię tą serię :evillaugh: Chyba najbardziej podoba mi się ten kontrast do innych erotyków. Zazwyczaj jest wymuskany, elegancki facet ,a tu mamy wytatuowanych ,klnących muzyków. Jeżdżą razem w trasę ,przyjaźnią się ,zaliczają panienki i widać ,że łączy ich prawdziwa przyjaźń. Jak już się zakochują ,to do grobowej deski ( tak to wygląda). Bohaterki ,to nie zahukane panienki ,tylko twardo stąpająco laski ,które wiedzą czego chcą i umieją po to sięgnąć . Podglądactwo i dzielenie się mi nie przeszkadza, a wręcz byłoby dziwnie, gdyby tego nie było. Pasuje to jakoś do całokształtu :P w końcu to nie są grzeczne chłopaczki.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: J.Ward, L.Howard, K.Ashley, Krentz/Quick, S.Brown

Post przez aleqsia » 3 lutego 2015, o 19:42

Ja też lubię :shades:
Seria jest taka inna od tych wszystkich z wymuskanymi dominatorami w garniakach za tysiące.
Poza tym podoba mi się, że jak się zakochuje to na amen, żaden nie przeżywa traum z dzieciństwa, dla dobra bohaterki nie odchodzi od niej itepe.
Choć przy pierwszej części ciężko mi było uwierzyć, że związek Briana z tą doktorką przetrwa hmmm W życiu na pewno nie...

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 3 lutego 2015, o 20:20

ja nie lubię o czym nie raz pisałam ;)
Za dużo sekszenia się, a jak się nie gzili to któryś w szpitalu leżał :roll: i to dzielenie, podglądactwo, trójkącik...
Narzekam i brzęczę ale trzy tomy przeczytałam :evillaugh:
ale dalej nie będę, promis :smile:

Ale Dziewczyny czy ta pani jedynie erotyki trzaska?
Bo pióro ma lekkie i przyjemne, jakby napisała jakiś romans mniej erotyczny to bym sięgnęła ;)
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Post przez aleqsia » 3 lutego 2015, o 20:28

Sol chyba wszystkie takie seksuasne

Post przez •Sol• » 3 lutego 2015, o 20:30

szkoda. Ale może kiedyś pani zmieni profil to wtedy się z nią zaprzyjaźnię bliżej ;)
bo jednak fanką masy hot scenek nie jestem :P

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 3 lutego 2015, o 20:46

czy ja mówiłam, że nie lubię? :mrgreen:
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Post przez aleqsia » 3 lutego 2015, o 20:51

wiedzmaSol napisał(a):szkoda. Ale może kiedyś pani zmieni profil to wtedy się z nią zaprzyjaźnię bliżej ;)
bo jednak fanką masy hot scenek nie jestem :P

jakbys miała scenki pomijać to mało pozostałej treści by Ci zostało :P :]

Post przez •Sol• » 3 lutego 2015, o 20:58

wiem :P
tam dwie trzecie treści to wyro i różne odmiany tegoż :P

Ulubiona autorka/autor: krentz harkness howard robb Singh

Post przez fanka76 » 4 lutego 2015, o 02:12

Cunning to tak jakby mój pierwszy w życiu erotyk :P . Podobała mi się bardzo mimo, że właśnie są elementy których nie aprobuję w innych książkach. ...podglądactwo, dzielenie się....
Sol ty sobie odpuść Stark to święty przy tych tutaj :P

Post przez •Sol• » 4 lutego 2015, o 11:05

odpuściłam, ale trzy tomy machnęłam :evillaugh:
a Starka półtora, pokonał mnie.

Post przez Duzzz » 7 lutego 2015, o 15:02

Lucy napisał(a):Wyjdzie ,że tylko ja lubię tą serię :evillaugh: Chyba najbardziej podoba mi się ten kontrast do innych erotyków. Zazwyczaj jest wymuskany, elegancki facet ,a tu mamy wytatuowanych ,klnących muzyków. Jeżdżą razem w trasę ,przyjaźnią się ,zaliczają panienki i widać ,że łączy ich prawdziwa przyjaźń. Jak już się zakochują ,to do grobowej deski ( tak to wygląda). Bohaterki ,to nie zahukane panienki ,tylko twardo stąpająco laski ,które wiedzą czego chcą i umieją po to sięgnąć . Podglądactwo i dzielenie się mi nie przeszkadza, a wręcz byłoby dziwnie, gdyby tego nie było. Pasuje to jakoś do całokształtu :P w końcu to nie są grzeczne chłopaczki.

Powiedziałabym, że to raczej ja jestem w mniejszości. Ale i tak powiedzieć nie mogę, że serii nie lubię. Bohaterów tak. Szczególnych sytuacji w danej książce prędzej ;)
Przez pierwszą część przebrnęłam i nie była zła, tylko kilka momentów, które mnie zniesmaczyły było, z Erica nawet polubiłam chociaż trułam, że to podglądacz itd., ale Treya w jego części znieść nie mogłam i raczej nie przeczytam jego części, bo to mogłoby być zbyt wiele dla mnie.

Motocykliści i tak według mnie przebijają znacznie rockowców i niekoniecznie się ich trzymają takie akcje jak Sinnersów :wink:

His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez fanka76 » 7 lutego 2015, o 23:06

Duzzz jak ja Ci tych motocyklistów zazdroszczę :P

Ulubiona autorka/autor: SEP/Long/Stuart/Quinn/Enoch/Balogh

Post przez mad_line » 9 lutego 2015, o 11:45

Cunning ma serię o motocyklistach? :mysli: Do Sinnersów mam stosunek jak większość wypowiadających się, ale muszę przyznać, że 4. część była w porządku, chyba nawet nie było tego całego dzielenia. Za piątą część podziękuję, podobnie jak za ten drugi zespół, Sole Regret :mur:
“Where is he? Bridgerton!" he bellowed. Three chestnut heads swiveled in his direction.
Simon stomped across the grass, murder in his eyes. "I meant the idiot Bridgerton."
"That, I believe," Anthony said mildly, tilting his chin toward Colin, "would refer to you.”

Julia Quinn, The Duke and I

Post przez Duzzz » 9 lutego 2015, o 14:34

Cunning nie ma motocyklistów, przynajmniej na razie.
Było to ogólne stwierdzenie do wypowiedzi Lucy, odnośnie tatuaży, itp. :hyhy: Są nawet bródki, kozie bródki u motocyklistów no i one wcale nie przeszkadzają w uwielbieniu. :wink:

A wracając do tematu to poszłam na przeszpiegi na lubimy czytać odnośnie tej części z Treyem i nawet byłabym ciekawa jak to będzie wyglądać w efekcie końcowym, to znaczy jak będzie wyglądać ta relacja. Moja wyobraźnia chyba pracuje na zbyt mocnych obrotach, bo za dużo mi się roi w głowie :evillaugh: Czy ktoś czytał? Mógłby napisać jak to wygląda w efekcie końcowym?

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 11 lutego 2015, o 19:57

Dopiero się zabieram.

duzzza22 napisał(a):
Orgia?! :missdoubt: Szczęka mi opadła! Nie wiem nie wiem czy dam radę, rany :ohlala:

To tylko wstęp i nie taki straszny.

Lucy napisał(a):Jak już się zakochują ,to do grobowej deski ( tak to wygląda).

Tak, to przede wszystkim zwraca uwagę. Poza tym czasem mam wrażenie, że oni jednak bardziej kochają. A może dlatego, że częściej bywa z ich punktu.

Fakt, tych seksów jest dużo, ale podoba mi się, jak pisze o uczuciach, jak oni zwykle traktują kobiety.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Post przez Duzzz » 12 lutego 2015, o 15:20

Kawo to koniecznie daj znać jak to wyjdzie na końcu. Będę wdzięczna za spoiler :D

Co do tej orgii... chyba forum wprowadzi mnie w alkoholizm... spróbuję się zabrać, ale najpierw zaaplikuję sobie kilka głębszych :evillaugh:

Post przez Księżycowa Kawa » 12 lutego 2015, o 18:34

Dobra, dobra. Tylko ostatnio mi priorytety się pozmieniały.
Ale to krótkie. Ewentualnie możesz sobie uzupełnić później. Teraz chyba wyszła ta część, w której wyjaśni się, dlaczego jednemu z nich była podbiła oko :hyhy:
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*

Post przez Księżycowa Kawa » 8 października 2015, o 23:51

„Double Time” - znakomicie przy tym się bawiłam, gdyż było zabawnie i lekko – po prostu rozrywkowo jak to u Cunning. Jak na razie zdecydowanie nie zawodzi pod tym względem. Zaczyna się mniej więcej od tego, że Trey postanawia zrezygnować z facetów, ponieważ wprowadzają w jego życie zbyt wiele komplikacji, wkrótce potem spotyka Reagan, która wysyła mu sprzeczne sygnały, co coraz bardziej go intryguje. Mniej więcej przez dwie trzecie jest prawie klasycznie romansowo, oczywiście w stylu Cunning. Potem jednak to się zmienia, gdy się pojawia trójkąt i nadal jest zabawnie. I to jest trójkąt, a nie jakieś wypociny tej, której już nie pamiętam nazwiska.
Jest nawet odrobina sensacji, gdyż pojawiają się pogróżki oraz napaść.
Poza tym Brianowi odbija na punkcie dziecka i w pewnej chwili wydawało się, że trzeba będzie go przykuć do sceny. I co oni z nim się mieli! :evillaugh:
Sed również odstawia niezły numer :hyhy:
Tak w ogóle, gdy po koncercie mieli kilka dni wolnego, to wszyscy rwali czym prędzej do domu, do rodziny. Co za zmiana stylu życia :lol:
Denis Diderot

*
*

Post przez fanka76 » 9 października 2015, o 04:03

Cunning mój pierwszy erotyk na forum. Wspomnień czar :smile:
A znajoma której Crosa podrzuciłam mówi że mocny. Dobrze że to nie Cunning :hahaha:

Post przez Księżycowa Kawa » 9 października 2015, o 16:07

Według mnie Cunning lepiej pisze.
Denis Diderot

*
*

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 9 października 2015, o 16:58

też ją lubię. :P
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Ulubiona autorka/autor: hm...

Post przez KatiaBlue » 9 października 2015, o 17:01

Oj chyba muszę sobie powtórzyć Sinnersów bo dobre to było

Następna strona

Powrót do C