wiedzmaSol napisał(a):Romo dobre
Któż Cię tak ocenił? Może osoba w ogóle do środka nie zajrzała
A nie wydaje wam się, że ostatnio coś często obok tytułu książki pojawia się dopisek "nowa Bridget Jones" albo "polska Bridget Jones", jakby to miał być magnes przyciągający czytelników. Na mnie porównanie do Bridget Jones kompletnie nie działa, ale tym, którzy recenzują książki albo je wydają, chyba bardzo się podoba.
A nie wydaje wam się, że ostatnio coś często obok tytułu książki pojawia się dopisek "nowa Bridget Jones" albo "polska Bridget Jones", jakby to miał być magnes przyciągający czytelników. Na mnie porównanie do Bridget Jones kompletnie nie działa, ale tym, którzy recenzują książki albo je wydają, chyba bardzo się podoba.
Dorotka napisał(a):A nie wydaje wam się, że ostatnio coś często obok tytułu książki pojawia się dopisek "nowa Bridget Jones" albo "polska Bridget Jones", jakby to miał być magnes przyciągający czytelników. Na mnie porównanie do Bridget Jones kompletnie nie działa, ale tym, którzy recenzują książki albo je wydają, chyba bardzo się podoba.
Lucy napisał(a):Dorotka napisał(a):A nie wydaje wam się, że ostatnio coś często obok tytułu książki pojawia się dopisek "nowa Bridget Jones" albo "polska Bridget Jones", jakby to miał być magnes przyciągający czytelników. Na mnie porównanie do Bridget Jones kompletnie nie działa, ale tym, którzy recenzują książki albo je wydają, chyba bardzo się podoba.
To jest kompletny bezsens parę razy już się nabrałam na takie dzieła. Teraz nie zwracam już na to uwagi ,ale na początku ,kiedy te hasło zaczęło bywać ,jako prawdziwa fanka Bridget ,zaliczyłam kilkanaście wtop.
ewajoanna23 napisał(a):właśnie skończyłam i powiem Tobie Romo, że mam nadzieję, że to nie jest koniec historii Julii i Pawła.
Zdaję sobie sprawę, że od dłuższego czasu preferuję naszą rodzimą literaturę ( z niewielkimi wyjątkami) i może nie jestem obiektywna.
Nie będę robić porównań do Bridget, film obejrzałam,ale książka dla była mnie do przeczytania.
Kurczę nie umiem pisać recenzji, zawsze wolałam mówić
1. Paweł oki-gdzie są tacy faceci
2. Julka -wcale nie jest taką zołzą,
3. siostrunia super
4. mamuśkaa- ta mi podnosiła ciśnienie
5. szkoda , że nie było więcej pamiętnika( ale dziewczyny już to pisały)
6. bliźniacy- super
Generalnie czytałam z uśmiechem na twarzy
Proszę o więcej takich powieści
wiedzmaSol napisał(a):a ocenę dałam na LC pisałam Ci zresztą
Powrót do Recenzje romansów współczesnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości