duzzza22 napisał(a):Jakoś Elka kojarzy mi się z Igą.
Lucy napisał(a):"Skazanych", nie widziałam, o czym to?
https://www.youtube.com/watch?v=-tVjB8Kk2L8
To opowieść o czterech kobietach ,których mąż/chłopak/syn siedzą w kiciu.
Jedna ma dość i chce odejść od swego męża gangstera. Zostaje eksmitowana z mieszkania i razem z dziećmi ,muszą zacząć żyć normalnie . Wcześniej nie wiedzieli co to brak pieniędzy ,a teraz tego doświadczają .
Druga ma dziecko i sprzedaje narkotyki. Władze w końcu ,postanawiają się przyjrzeć jej sytuacji.
Trzecia myśli ,że jej mąż jest niewinny . Że zabił w obronie własnej .Okazuje się ,że to zwykły bandyta.
Czwarta ma syna ,którego właściwie sama wpakowała do więzienia . Znalazła u niego w pokoju broń i poszła z nią na policję. Okazało się ,że coś tam z nią nie tego i synek poszedł siedzieć. On niby tylko ją przechowywał.
joakar4 napisał(a):Aż po sufit tez przestałam oglądać. Nie wiem nawet dlaczego.
A Singielka bardzo mi się podobała, mam tylko nadzieję, że to nie będzie miało aż 274 odcinków.
duzzza22 napisał(a):joakar4 napisał(a):Aż po sufit tez przestałam oglądać. Nie wiem nawet dlaczego.
A Singielka bardzo mi się podobała, mam tylko nadzieję, że to nie będzie miało aż 274 odcinków.
Coś chyba Czarkowi nie uda się odkuć.
Gdzieś w Tele programie znalazłam notkę, że ma być 60, więc może nie rozciągną tego na każdy dzień jej życia w postanowieniu Pewnie do Świąt będą nadawać i tyle
duzzza22 napisał(a):
A tego Rinke za kratami widziałaś?
Lucy napisał(a):Miałam zamiar ,ale jakoś się nie złożyło A ty ? Jest na co patrzeć ?
Lucy napisał(a):Jak podobał ci się dzisiejszy Prokurator ?
Kielak normalnie sfiksował dziś ciepnął się na tego faceta z którym była jego była.
W końcu coś o rodzinie Procha dowiedzieliśmy się . Szkoda mi go tym bardziej ...
Żonaporzuciła go i wyjechała z dzieckiem za granicę. Nie dość ,że syna mu porwali ,to ta jeszcze córkę mu wywiozła.Spoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość