Papaveryna napisał(a):A ja właśnie słyszałam, że druga mniej fajna. Ale pewnie zależy jak dla kogo
Mnie jakoś bardzo nie przypadli do gustu ci kolesie Garetta. Ten co im gotował jeszcze wydawał się do rzeczy no i może Logan. Natomiast ten 'prostytut' co wszędzie seks uprawiał na widoku to taka jakas menda. Fuj
wiedzmaSol napisał(a):wiesz wolę jak mi powiecie że mega szał i tyłek urywa bo jak się natnę to będę tak jęczeć że mnie będzie w kieleckim słychać
KatiaBlue napisał(a):A co tak poczytujecie ? Podrzućcie tytuły to sobie Katia poczyta:D Chyba że po angielsku to nie bardzo
aniazlipca napisał(a): a tej West czytałam tylko
The Fill-In Boyfriend, które jest mocno cukierkowe i bardzo młodzieżowe, więc nawet nie zaliczyłabym tej książki do YA/NA...przypomina książki, które czytałam jako nastolatka z serii Nie dla mamy nie dla taty lecz dla każdej małolaty...czy jakoś tak:-D
Alias napisał(a):aniazlipca napisał(a):Jestem bardzo ciekawa części o Loganie:heat:
Mnie rozczarowała, ale już o tym wspominałam;)
Papaveryna napisał(a):Ja też przeczytałam i potwierdzam jego wielkie ego i również je uwielbiam
W ogóle ja mam chyba słabość do takich bohaterów:D Zirytowałam się tylko jak kręciły się kolo niego jakieś zdziry, ale w sumie bohaterka wtedy nie była jeszcze nim 'w ten' sposób zainteresowana, więc i ja postanowiłam się nie napinać:D
Hannah mi się spodobała. Fajna była mimo krzywdy, jaka ja spotkała. Praktycznie na każde odezwanie się Garetta odpowiadała obelgą. Wyszczekana była i ironiczna. Lubię tak, lubię takie dialogi
A on jaki potem był słodziaszny. Jak jej pilnował i w ogóle. A później jak wszystkich facetów odstraszył:DSpoiler:
Duz miała rację. Przypominało mi to trochę 'Sztukę uwodzenia' Young:D
Macie coś podobnego w ofercie???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości