aleqsia napisał(a):Duz to lepiej przesuń serię Fatal na jak najszybciej to taka współczesna In Death Robb - bardzo dużo podobieństw, jesli lubisz tę pierwszą to ta Ci się rownież spodoba, Sam jest policjantką i rozwiązuje zagadki zabójstw, znajduje morderców, w każdym tomie inna historia, Nick jest politykiem później zostaje senatorem i jest śmiertelnie zakochany w Sam ich miłośc jest niezwykle romantyczna.Spoiler:
Plusem jest to że nie ma latających samochodów, podróży na inne galaktyki itepe co mi przeszkadzało w serii In Death
aleqsia napisał(a):mam nadzieję, że niedługo uda się w autorskim zrobić stronę Marie Force
duzzza22 napisał(a):I dobrze jest wpisane, bo taki jest jej pseudonim. To co u nas właśnie wydają ma być trylogią, podobno. Tylko, że to chyba literatura erotyczna, więc różnie może być.
Alias napisał(a):Dalej Layne , która okazała się całkiem sympatyczną lekturą.
Tak więc Duz, póki co jest ok . Troszkę zalatuje mi SEP, tutaj również mamy grupę przyjaciół (4 pary, których losy śledzimy w innej serii tej autorki), tylko środowisko trochę inne (chociaż sportowo też jest )
Clarissa Jesson, pracownica miejscowej gazety, zostaje oddelegowana do przeprowadzenia wywiadu ze słynącym z antypatycznego usposobienia milionerem, Chrisem Lindaggo. Tego samego dnia poszukiwany przez policję przestępca usiłuje ją zgwałcić, co skutecznie udaremnia biznesmen, który zbiegiem okoliczności jest świadkiem ataku na dziewczynę.
Ona – młoda, piękna dziennikarka, zmagająca się z traumatycznymi wspomnieniami z dzieciństwa. On – bogaty, przystojny, światowej klasy biznesmen, samotnik. Dwa różne światy, dwie skrajnie odmienne osobowości, dwie rozbieżne drogi życiowe, które przewrotny los postanowił skrzyżować ze sobą, jakby chciał sprawdzić, co się stanie, gdy nieufna kobieta natknie się na wyrachowanego i władczego mężczyznę…
„Dotyk życia” to zarówno wzruszająca historia zmagań z paraliżującym lękiem, jak i pasjonująca opowieść o sile miłości, która pokonuje wszystkie przeszkody.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości