A! Phantero, to Darynda Cię blokuje w czytaniu Kate? No wiesz co ale ciekawa jestem co powiesz, możesz być zadowolona bo nie znasz Plumki najcudowniejszej do której porównanie mnie zmyliło.
I nie baw się w naszą Moczną Wróżkę
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
według mnie to książka pierwsza, no bo tylko ją czytałam, wciąga, czyta się lekko, ale zostaje solidny niedosyt ma fajne momenty, ale jest się do czego przyczepić. Bohaterka niestety nie jest mocną stroną, ta jej obsesja na punkcie swojego ciała
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
O czyżby to było coś podobnego do Boonesa? Znaczy że pojawia się na krótko, robi złe wrażenie i pojawia się dopiero w dalszych częściach, co mi przypomina nawet Currana z pierwszej części
Może, może kiedys czytałam opis tej książki i nie zbyt mi podszedł teraz okazuje sie że ta książka ma swoje wielbicielki i te które są na nie, dlatego sama chce się przekonać co to bedzie
Bohater nie jest szuja, ale jak się raptem poznało początek historii to się nie wie wszystkiego. Historia z tomu na tom nabiera rozpędu. Jest zabawnie i seksownie, trochę smutno i chwyta za serducho. Plumka mi się nie podobała, kwestia gustu.
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki