joakar4 napisał(a):Czytałam to z taką chorą fascynacją, sama gdybym miała faceta po kilku odwykach, z paranoją i zdradzającym to bym wiała. A bohaterka wiernie przy nim trwała.
Z tego co wyczytałam to w trzeciej części ona będzie chciała za niego wyjść, a on będzie miał opory.
joakar4 napisał(a):
Uwaga będę spojlerować!!!
Historia zaczyna się od wymiany maili pomiędzy bohaterami. Matt i Hannah piszą wspólnie powieść fantasy, poznali się w internecie, nigdy się nie spotkali w realu i tylko przesyłają sobie kolejne odcinki. W pewnym momencie Matt pyta kobietę co ona ma na sobie i zaczynają uprawiać seks na odległość. Nie wiem skąd mu się to wzięło, w ogóle nie było to związane z akcją. Zresztą mam wrażenie, że książka pisana była na kolanie, a nad autorką ktoś stał i batem poganiał ją do szybszego pisania.
Papaveryna napisał(a):A mnie się początkowo pochrzaniło, że Joakar mówi o tym: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/260463/pragnienie
Wyszło to w końcu? Czytał ktoś? Mam nadzieję, że link działa. Przeprowadzenie takich operacji na telefonie jest dość skomplikowane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość