aniazlipca napisał(a):Widzę Sol, że wzięłaś się za NA....
a tam tyle perełek i gorących facetów
chociaż ja ostatnio mam pecha i nic mnie zadawala...no oprócz The Deal (było naprawdę świetne )
aniazlipca napisał(a):chociaż ja ostatnio mam pecha i nic mnie zadawala...no oprócz The Deal (było naprawdę świetne )
wiedzmaSol napisał(a):czytam
nie jest to taki szał jak był przy Lynn ale jest przyjemnie. Bohaterka nie rozpacza jakoś, normalna jest, a obawiałam się że o traumie będzie non stop gadać. Podobają mi się postacie poboczne
ale ten Trent... Za mało go. Nie wiem jeszcze co o nim myśleć bo on tak tylko miga
wiedzmaSol napisał(a):Aniu tak ostrożnie dopóki nie trafię na licealistów to ta chwila może trwać
a przede mną jeszcze niemal wszystko więc mam nadzieje na dobre rzeczy
KatiaBlue napisał(a):aniazlipca napisał(a):Widzę Sol, że wzięłaś się za NA....
a tam tyle perełek i gorących facetów
chociaż ja ostatnio mam pecha i nic mnie zadawala...no oprócz The Deal (było naprawdę świetne )
Tego to po polskiemu nie ma, no nie?
LiaMort napisał(a):aniazlipca napisał(a):chociaż ja ostatnio mam pecha i nic mnie zadawala...no oprócz The Deal (było naprawdę świetne )
przeczytałam sobie to.. i naprawdę dobre. nie rozckliwiają się nad swoimi traumami i w ogóle.. fajni bohaterowie.
aniazlipca napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Aniu tak ostrożnie dopóki nie trafię na licealistów to ta chwila może trwać
a przede mną jeszcze niemal wszystko więc mam nadzieje na dobre rzeczy
Czasami te o licealistach są o niebo ciekawsze niż o dorosłych ludziach
Czytaj Tucker bo uwielbiam ją zwłaszcza 2 pierwsze części, bo 3 jest dla mnie kompletnie nieudana
aniazlipca napisał(a):LiaMort napisał(a):aniazlipca napisał(a):chociaż ja ostatnio mam pecha i nic mnie zadawala...no oprócz The Deal (było naprawdę świetne )
przeczytałam sobie to.. i naprawdę dobre. nie rozckliwiają się nad swoimi traumami i w ogóle.. fajni bohaterowie.
No właśnie!!! Przeczytałam tyle tego NA, że miałam nadmiar traum!!! A tutaj normalni młodzi ludzie uwielbiam Garreta i jego wielkie ego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości