Janka napisał(a):No właśnie z tą gruszką i pietruszką coś mi nie pasowało. Stoją, gadają i nagle pach.
Tłumaczę to sobie tym, że ich ciągnęło do siebie od młodości. Mieli wtedy całkiem ładnie zaawansowany związek. I żeby im się zazdrośnica nie wmieszała, to pewnie by go skonsumowali. Niedokonsumowanie przesunęło im się w czasie i dlatego tak na siebie napadli, jak już mogli.
Papaveryna napisał(a):Janka napisał(a):Ona nie była dużo starsza. Ze 3 lata tylko.
Ja nie pamiętam ile, ale ona chyba cały czas oszukiwała co do wieku. Byla chyba po 40, a wszedzie figurowała informacja, ze ma 36 czy jakoś tak Może powinnam sobie odświeżyć "Idealną parę", ale ja naprawdę nie przepadam za powtorkami
wiedzmaSol napisał(a):mnie to wystarczy zawsze się wystrzegam romansów gdzie ona jest choćby tydzień starsza
defekt taki
Papaveryna napisał(a):A ci z "Panna młoda ucieka" byli nieciekawi, a ich romans taki na siłę i w ogóle bez polotu. Przynajmniej ja tak to czułam. Takie to było z łaski, że lepiej jej będzie dzieciaka wychowywać i tyle. Żadnej chemii ani uczuć jej do niego ja tam nie widziałam.
wiedzmaSol napisał(a):mnie to wystarczy zawsze się wystrzegam romansów gdzie ona jest choćby tydzień starsza
defekt taki
rewela napisał(a):Papaveryna napisał(a):A ci z "Panna młoda ucieka" byli nieciekawi, a ich romans taki na siłę i w ogóle bez polotu. Przynajmniej ja tak to czułam. Takie to było z łaski, że lepiej jej będzie dzieciaka wychowywać i tyle. Żadnej chemii ani uczuć jej do niego ja tam nie widziałam.
Very! miałam dokładnie tak samo! Bree, jak dla mnie, była nieszczera! nie wierzę w jej uczucie do Mike'a!
rewela napisał(a):sama miałam romans z kolesiem 4 lata młodszym hihi, dlatego, absolutnie nie przeszkadza mi różnica wieku na korzyść kobiety a wątek Smerfetki i Bodie'ego był genialny! nie wiem jak on mógł ją chcieć, ale chciał i było w tym coś zmysłowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości