Goniu poczekaj bo ja chyba czegoś nie kumam
szukamy motywu Stara miłość nie rdzewieje i nieważne czy oboje czy jedno - i tu się zgadzam z Twoimi propozycjami Quinn, tylko trzeba będzie dopisać że ona czy on w odpowiednich miejscach. Czy oboje
tu jest wszystko ok.
gonia napisał(a):Jeśli bohater i bohaterka muszą być zmiennokształtnymi (lub aniołami) to oczywiście te książki nie spełniają wymogów, ale gdyby mnie ktoś zapytał czy jest motyw zmiennokształtnych (aniołów) w tych książkach, powiedziałabym,że tak. Ja kiedyś takich książek szukałam i nie znalazłam ich dzięki naszym motywom, tylko żmudnie przeglądając autorkę po autorce parającą się urban fantasy lub paranormalami. Jednak jeśli kryteria są tak rygorystyczne to oczywiście nie można ich wpisać.
ale tu nie wiem o co Ci chodzi prawdę mówiąc.
Stara miłość nie rdzewieje w przypadku Mead czy Kate - chciałam to z Tobą przedyskutować bo dla mnie to do końca jasne nie jest gdzie i co i wolę zapytać i przegadać sprawę
nie zaprzeczam definitywnie, tylko chciałabym żebyś mi wirtualnym palcem pokazała
w Mead mamy też sytuację trochę inną, no bo wchodzimy w tematy metafizyczne i on to reinkarnacja. Ona owszem całe życie go kocha, ale też kocha na swój sposób inne inkarnacje. Dlatego dodałabym to też jako zupełnie nowy motyw reinkarnacja, coś się jeszcze znajdzie.
motyw stworów paranormalnych mamy i mogę tam dorzucić Twoje propozycje jeśli o to chodzi