Statystyka sierpniowa : liczba przeczytanych książek łącznie: 295 liczba spisujących się uczestniczek: 24 liczba przeczytanych książek na uczestniczkę: 12,29 liczba przeczytanych książek dziennie: 9,51 liczba książek przeczytanych dziennie na jedną uczestniczkę: 0,39 Najwięcej przeczytały: LiaMort: 32, Lilia: 32 ,Ewa.p: 26, Papaveryna: 17
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
gratulacje dla Lii i Very.Aniołku,dzięki za podsumowanie
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.