Sol, proszę, bardzo proszę sprobuj wziąć się za Asha wcześniej a może poprosyu chcesz dać mi dopiero prezent na gwiazdkę? To w tym roku niech gwiazdka bedzie we wrześniu
Phantero ja Ci tego nie robię złośliwie muszę mieć chęć na fantastykę. Choć trochę chęci a zanim się wezmę za Asha chcę zaliczyć wcześniejsze, bo nie chcę żeby coś ważnego i fajnego mi uciekło. Ale jak zmuszę się teraz to raz będę jęczeć bo nie mam chęci a dwa możliwe że wcale nie skończę. Nie da się na siłę
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Nie będziemy sie spierać jak te przekupki Nawe nie źle mi poszlo, teraz to już z gorki Pomyliłam się- skonczyłam NO MERCY, teraz czytam REDEMPTION-Jess i Abby Wydawało mi się że to będzie fajna część , ale podobal mi się tylko początek
Nie wiem, nie nie chodzi o autorke , tylko o opowiedzenie tej historii- początek był super, szkoda że już po 20 stronach zostalo wszystko wybaczone, dobrze że jest jeszcze druga sytuacja - mam nadzieję że tal szybko nie zostanie rozwiązana,
Całe szczęście że autorka znalazła fajną fabułę tej książki, jednak się pomyliłam i był tylko chwilowy niedosyt, potem było fajnie zaliczyłam już cień księżyca, a teraz czytam Dragonswan
Czyli kiedys czytalaś całosci od razu Des, rzeczywiscie bardzo fajna seria i cos takiego bardzo lubię jak trafiam serie to chciałabym żeby też tak fajnie się czytalo U mnie to samozaparcie jeszcze działa