wiedzmaSol napisał(a):że Lord Voldemop zniszczy szlamowate odkurzacze i miotły
ale mnie położyły Oscary
Papaveryna napisał(a): Całość ma 25 rozdziałów. Męcząc się z tłumaczem google, który wszystko przekręca i łapiąc piąte przez dziesiąte jakoś dotarłam do końca Jestem w szoku, ale byłam zdesperowana.
Papaveryna napisał(a):Dokładnie to
Jeden rozdział i 6 stron komentarzy
http://forum.mirriel.net/viewtopic.php?t=782- latające oko i potrzeba natychmiastowej intensywnej terapii gwarantowane
duzzza22 napisał(a):Oscary wymiatają
I jeszcze komentarz Toroj o czytaniu słownika ortograficznego
Papaveryna napisał(a):Wolałabym jednak żeby to był pan, który był psem, bo ten duży pan kojarzy mi się jakoś perwersyjnie
wiedzmaSol napisał(a):a duży pan to nie Hagrid? tylko co on tam robił
Papaveryna napisał(a):Nie wiem czy robiąc powtórkę będę mogła spojrzeć z dawnym obrzydzeniem na niektórych osobników
wiedzmaSol napisał(a):Kawa chyba mówi o Rok jak żaden inny
wybiłam to sobie z głowy bo romansu tam nie ma podobno.
Janka napisał(a):KatiaBlue napisał(a):O, widzę kolejna od tyłka strony się zabiera.
Znaczy, że nie powinnam?
KatiaBlue napisał(a): potem się czegoś źle dowiesz i o... Będzie klops
Papaveryna napisał(a):Janko, jak najbardziej powinnaś Skoro ja to czytam i w dodatku od niektórych oderwać się nie mogę, to musi być święto
Księżycowa Kawa napisał(a):Czy ja wiem? wrażenia na pewno są inne…
wiedzmaSol napisał(a):może być nawet najlepiej ale ja nie znoszę motywu Snape mentorem/chrzestnym/ojcem/wujkiem/opiekunem Harry'ego. Nie trawię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości