wiedzmaSol napisał(a):chyba swojemu łeb rozjaśnię bo on taki ciemniawy
Janka napisał(a):Schwarzenegger był tam świetny jako robot. Nikt nie byłby lepszy.wiedzmaSol napisał(a):chyba swojemu łeb rozjaśnię bo on taki ciemniawy
Czasem mam ten sam plan z moim F.
W ogóle oficjalna wersja była od początku, że on jest blondynem (bo my byliśmy swatani przez obcych i żeby mnie w ogóle nim zainteresować, zostałam w taki sposób okłamana). Dopiero po pewnym czasie znajomości, jak już dawno ze sobą mieszkaliśmy, dotarło do mnie, że on chyba trochę za ciemny jak na blondyna. (O ile czarnowłosy da się określić słowami "trochę ciemny").
Janka napisał(a):ale w pierwszej części jest prześliczny wątek miłosny. Prześliczny!!! Tylko dla niego warto obejrzeć. Nawet kilka razy.
A ten pan taki śliczny. Moja miłość z dzieciństwa. (Jakby się ktoś pytał, to nie, nie mówię o Schwarzeneggerze.)
klarek napisał(a):tylko czy tylko to wystarczy do osiągnięcia sukcesu?
rewela napisał(a):"Nieracjonalny mężczyzna"... w ten weekend zaliczyłam kino, by nowego Allena zobaczyć no nie da się ukryć! film alllenowy jak diabli, ale mnie osobiście się nie podobał! gdybym obejrzała film jakieś 5 lat temu, to może byłabym zachwycona, a tak? chwilowo nie moja bajka! nie ta moralność! nie ta gra aktorska! nie ta historia! ale jak zwykle ścieżka dźwiękowa cool i zdjęcia robią wrażenia a to naprawdę zawsze na plus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości