Nocny Anioł napisał(a):Burza Archanioła jest stonowana, jest dużo akcji, ale trochę sie rożni od wcześniejszych. Za to Legion archanioła, ooooo tu wam powiem zdziera papę z dachu, na dodatek sa chyba wszyscy którzy przewijają się od początku serii paluchy lizać
gonia napisał(a):Nie, Aodan?, Aodhan?, no jakoś tak się nazywa. Dużo o nim nie było, ale mi wpadł w oko
phantera onca napisał(a):To mówisz może o Dimitrim- wampirze, ktory jest pierwszym Raphaela
gonia napisał(a):Nie, Aodan?, Aodhan?, no jakoś tak się nazywa. Dużo o nim nie było, ale mi wpadł w oko
phantera onca napisał(a):Angels Pawn, Angels Judgment, Angels Wolf , Angels Dance, dla mnie to nie mialo znaczenia, jest wspomniany Raphael a Eleny nie kojarzę w tych częściach , dla mnie można czytac w dowolnym momencie
Księżycowa Kawa napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Burza Archanioła jest stonowana, jest dużo akcji, ale trochę sie rożni od wcześniejszych. Za to Legion archanioła, ooooo tu wam powiem zdziera papę z dachu, na dodatek sa chyba wszyscy którzy przewijają się od początku serii paluchy lizać
Poczekaj na „Archangel’s Shadows” – tam to dopiero w tym temacie
LiaMort napisał(a):hm... ciekawe kiedy będzie część o Dzwoneczku.xD już nie mogę się doczekać eh.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość