duzzza22 napisał(a):Uśmiałam się przednie, ale najgorsze jest to, że zaczynam mieć ochotę to przeczytać
szuwarek napisał(a):otóż Sol - miała już dawno napisać , ze skończyłam 1 i wzięłam się za 2 Dory. Juz jedynka mocno mnie osłabiła
analogia do Sabiny Kane - przyznaję, że nie kalka i zżynania ale analogia i dużo zapożyczeń jest. (no wiemy co czytała autorka). ale nasza Dora jest mega lepsza! Ona od razu potrafi odgadnąć zagadkę, wszystko zauważa, wyciąga od strzału odpowiednie wnioski. Do tego wszyscy na nią lecą - no muchy do miodu tak nie lecą. każdy jej pragnie Gdzie tam Sabinie do Dory !
Miron - to jest diabeł??? no bez jaj. Co z tego , że mega przystojny... W ogóle mężczyźni w tej książce tacy bezpłciowo- amebowaci. Gdyby nie Dora to by zginęli... No chyba, że maja tak tylko przy mega seksualnej Dorze.
wiedzmaSol napisał(a):
A Raduchowską czytałaś?
Kubek w kwiatki napisał(a):Jednak ja i polska fantastyka się nie za bardzo lubimy, bo pierwszy tom Dory Wilk...
Powrót do Recenzje romansów paranormalnych i fantastycznych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość