szuwarek napisał(a):zacznij od trójkątów są różne, niektóre czyta się fajnie, ale niektóre
Księżycowa Kawa napisał(a):obession napisał(a):Rozejrzę się. Ale mam nadzieję, że nie będę zniesmaczona czy coś, trochę się zawsze obawiam takich książek.
Dobrze ją się czyta, przynajmniej ja tak mam
szuwarek napisał(a):zacznij od trójkątów są różne, niektóre czyta się fajnie, ale niektóre
wiedzmaSol napisał(a):ale nie no trzech facetów?
jednak nie porwałabym się na alternatywny romans
Villemo666H napisał(a):Ja ostatnio czytałam paranormal erotyczny - z trójkątem w roli głównej - gdzie główny bohater (syn Lucyfera i elfickiej kobiety), był nieszczęśliwie zakochany w zmiennym wilku alfa. Lecz długo nie cierpiał: szybko znalazł kochanka króla wampirów, a w miedzy czasie wilk do niego zatęsknił, i tym sposobem mogli się cieszyć miłością w trójkącie
wiedzmaSol napisał(a):bo dwóch bab nie zdzierżę
ale wiesz, jak są trójkątowe to raczej erotyki więc raczej odpadam
Villemo666H napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):ale nie no trzech facetów?
jednak nie porwałabym się na alternatywny romans
Nawet bardzo alternatywny
W czasie miłosnych zmagań synek LucyferaSpoiler:
Siłą umysłu
no właśnie mnie też niekoniecznieobession napisał(a):To właśnie może sobie jednak odpuszczę, czytanie o samych wyczynach łóżkowych mnie nie kręci....
ale nie łóżkowo znaczy łóżkowo też ale to w tle, głównie emocjonalnie i romansowoobession napisał(a):Ja bym mogła spróbować coś w stylu dwóch facetów, jedna kobieta i oni oboje skupiają się na niej, a nie na sobie nawzajem.
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości