Owszem Zarekowi dokuczali od dzieciaka , byl niewolnikiem, ale co by kot nie napłakal to o wszystko byl posądzany Val, a tylko dlatego że z wyglądu przypominał swojego ojca
ojca a nie dziadka? No nie ważne, ale ogólnie to potem Zarek został wywalony jako Łowca na zimne tereny a Valerius sobie w ciepłej Luizjanie siedział. Zawsze miał łatwiej
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Łatwiej nikt go nie tolerował nikt nawet przez chwilę nie chciał przebywać z nim, bo o wszystko był posądzany A Zarek zostal wywalony na Alaskę za swoje zachowanie
Ash to wogole jest numer jeden uwielbiam go a reszta jak na razie nie jest zła, dobrze i szybko się czyta, są fajni bohaterowie i jeden już porządnie zalazł mi za skórę przez to jestem ciekawa jego części
Strykerek to drań jest...ale w części o nim...troszkę się dzieje....niechciało mi się nawet jak pamiętać czytać o nim, ale jak zaczęłam to już było super...bo dostaje tam niezłe lonty od pewnej osoby...
Niektórzy ludzie pojawiają się w naszym życiu, by dać Nam lekcję, a niektórzy po tą lekcję właśnie przyjdą do Nas...
Jestem niewiastą, która fantazjuje o byciu przypadkowo zamkniętą na noc w bibliotece...
http://dlaschroniska.pl/ ...pomaganie zwierzakom jest fajne...
Sol coś wspomniała że chyba będzie mial niezłą jazdę ze swoją wybranką Jak ja bym chciala żeby mu naprawdę przyłożyła, żeby wszystkich głupot mu się odechciało