Levanda napisał(a):Ja tak dawno czytałam SoLL, że już nie pamiętam tych szczegółów
wiedzmaSol napisał(a):bo żona nie miała znaczenia nawet chyba nie wystąpiła w żadnej scenie.
Christer nie odnajduje się dużo później? Nie jest tak że ta jedna gałąź odnajduje się dopiero w Kobiecie na brzegu?
wiedzmaSol napisał(a):Z Vingą było tak że miała tylko Heikego i jeszcze chyba tych z Anną Marią. Którzy byli bardzo daleko i mogli nie wiedzieć co się dzieje. Kto miał do nich napisać? Zresztą wtedy podróże łatwe nie były a Norwegia miała ciężko.
wiedzmaSol napisał(a):nie mam pojęcia tego nie pamiętam
wiedzmaSol napisał(a):a mnie ona pasuje i lubię ale może irytować pewnie
Levanda napisał(a):A przy takiej sadze rozbudowanej błędy mnie nie dziwią.
Księżycowa Kawa napisał(a):A tego nie wiem, pojawia się tylko sugestia, że nie byli ważni, a zatem Sandemo postanowiła sobie nimi nie zawracać głowy Fakt, jeszcze do połowy nie dotarłam, czyli coś tam jeszcze na ten temat może być.
Księżycowa Kawa napisał(a):W zasadzie tak, ale z drugiej strony gdyby im zależało i chciało się, to chyba daliby radę
kremlinek napisał(a):Nie lubię końcowych tomów Sagi...
KatiaBlue napisał(a):Żyje, żyje, miałam na myśli że się z Vingą na dobre spiknęli i tak jakby już przestaje być taką wiodącą postacią w książkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości