duzzza22 napisał(a):A "Castle Hill" przeczytałaś, bo już nie kojarzę?
Papaveryna napisał(a):Cam mnie na początku wkurzał. Zachowywał się trochę jak niespełna rozumu, ponieważ jego wujkowi się coś tam przydarzyło z panienką. Fajnie, ale kogo to obchodzi? Wujek to wujek. Każdemu wujkowi się coś może przydarzyć. Sam powinien trochę ruszyć głową
się domyślam gdybać sobie mogę ale tak coś czuję że z tym źródłem kasy to różnie może byćduzzza22 napisał(a):Szykują się dla Ciebie małe niespodzianki
Jo to skomplikowana postać i nie będzie tak jak myślisz w związku z propozycją pracy Bradena
Księżycowa Kawa napisał(a):To akurat jest opowiadanie i chyba nie ma tłumaczenia z tego, co się orientuję. Ale jest świąteczne O Joss i Bradenie – znasz? Jakby co, dam Ci namiary
wiedzmaSol napisał(a):się domyślam gdybać sobie mogę ale tak coś czuję że z tym źródłem kasy to różnie może byćduzzza22 napisał(a):Szykują się dla Ciebie małe niespodzianki
Jo to skomplikowana postać i nie będzie tak jak myślisz w związku z propozycją pracy Bradena
Papaveryna napisał(a):Znaczy się Olivia też miała swoje problemy związane z wydarzeniami z przeszłości. Chodziło mi o to, że Jo była ładna, szczupła, a Liv jednak miała spore kompleksy odnośnie swojej wagi i tak dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości