Regulamin działu Rozmowy o naszych aktualnych lekturach i książkowych inspiracjach. Szerzej o gatunkach: dział ROMANS+ oraz dział 18+ Konkretniej o naszych listach czytelniczych: dział STATYSTYKI Lektury wg pór roku i świąt: dział SEZON NA KSIĄŻKĘ
no wybacz.. jesteś w innym świecie i w ogóle.. zatracasz i takie tam wiesz... a tu nagle ktoś wchodzi i wyrywa cię z tego świata... więc rozumiesz to spojrzenie gorsze od Avady.
znajome... może nie w mandze no ale ogólnie z książkami.
RM "But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "
Obession, nie martw się dla mnie trochę też ale cieszę się że to moje też czyta pożycza ode mnie ale czyta i muszę go tylko przeszkolić jak już zamieszkamy razem to będzie donosił dobra papierowe
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.