Janka napisał(a):Alias napisał(a):Ja też ich polubiłam , tylko u mnie szoku z tego powodu nie było. Juz wówczas miałam słabość do takich bohaterów...znaczy bohatera
Do płatnych morderców lub bardziej do rządowych morderców, to i ja mam słabość i takie romanse często spotykam.
Tylko tu był zestaw z dziwką. Bardzo mnie to zdziwiło, że polubiłam ich oboje.
wiedzmaSol napisał(a):aniazlipca napisał(a):Sol musimy chyba zmienić dział jeszcze nas wywalą
przeszłam i nawet pytanie zadałam
Alias napisał(a):Bo to mocno niegłupia dziwka była
Fakt, wyrachowana, ale przede wszystkim właśnie (jak pisałam kilka postów wyżej) bystra i sprytna.
Dlatego wzbudziła zainteresowanie naszego przenilkliwego bohatera (który szybko ją przejrzał, dostrzegł potencjał ) i sympatię (większości) czytelników.
Janka napisał(a):Bardzo chętnie rzucę. To jest "Anioł śmierci".
I muszę dodać, że chociaż na świecie nie ma książek uniwersalnych, dla każdego, to akurat ta książka jest dość blisko rekordu i (co najmniej na naszym forum) ma więcej zwolenniczek niż przeciwniczek.
Liberty napisał(a):A forum romansowym amazon jest kilka wątków, wiec masz w czym wybierać
Alias napisał(a):Ja tam lubię sobie urozmaicać
Jeżeli pod rząd przeczytam kilka współczesnych pozycji, zawsze potem muszę pożywić się historykami.
Jeżeli poczytam jeden czy dwa tytuły z alpha bohaterami, bad boyami, przestępcami, zwyrodnialcami , to jakże miło potem wraca się do spokojnie poprowadzonych opowieści, gdzie na pierwszy pocałunek trzeba czekać dwieście stron...
Jak każdy mam ulubione motywy, schematy, o których wiem, że nigdy mi się nie znudzą. Podobnie z autorkami. Nie ważne czy to numer jeden wszystkich blogerek, amazonu, GR czy też pozycja, która ma zaledwie kilkadziesiąt czytelniczek na GR. Jeżeli opis wzbudza moje zainteresowanie, to klik i biorę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości