LiaMort napisał(a):Z golfami mam tak samo.
Janka napisał(a):-dżinsy ciemnogranatowe, całkiem proste, basicowe
-spodnie typu piżamowego na plażę, koloru odblaskowej pomarańczy
-dwa topy białe, wykańczane koronką lub tiulem. Jeden jest słodki, a drugi jeszcze słodszy. Takie laleczkowe, w kształcie litery A. Drugi ma na plecach pionowe rozcięcie na górze zapięte na 3 guziczki
-pasek do dżinsów, szary
Janka napisał(a):W sobotę dorobiłam się nowego stroju kąpielowego, dwóch topów na plażę, dwóch T-shirtów na po plaży i bluzy na chłodniejsze wieczory, która ma pionowe rozcięcie na plecach (tak samo jak top kupiony tydzień temu), śmiesznie to wygląda. Pod spodem jest cienka warstwa materiału.
Janka napisał(a):Doszła mi jeszcze bluzeczka cała z przezroczystej koronki. Granatowa.
Janka napisał(a):Doszły mi następne 3 topy i spodnie z cienkiego materiału.
Jeden z tych topów jest tak słodki, że jak pójdę w nim do kawiarni, to nikt nie będzie słodził napojów.
Janka napisał(a):Trzy topy. Dwa takie se, zwykłe, kolorowe, na plażę, a trzeci przecudny, biały z przodem całym koronkowym.
Janka napisał(a):A kilka dni temu byłam w "Lidlu" i tam też kupiłam ubranka: trzy sukienki do ziemi (moje pierwsze w życiu o takiej długości, bo dotąd uznawałam tylko mini lub bardzo rzadko midi) oraz dwa topy, całkiem zwyczajne w stylu męskich podkoszulek, tylko wykończone koronką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości