Papaveryna napisał(a):Przypominam sobie, że już kiedyś wyrzekałaś na niego
Janka napisał(a):Z tym piaskiem i paproszkami mogłabyś pójść i się zapytać lekarza. Pewnie się okaże, że to przesuszony naskórek.Papaveryna napisał(a):Przypominam sobie, że już kiedyś wyrzekałaś na niego
No to mam sklerozę, bo ani trochę nie pamiętam, żebym o tym mówiła.
Mam tylko nadzieję, że poprzednio podałam taką samą wersję wydarzeń i nikt mnie nie poda do sądu o zmianę zeznań.
Papaveryna napisał(a):Dziękować Tylko ja nie umiem spać w masce na włosach Nałożyłam sobie ostatnio kiedyś, zakręciłam gumką w taki jopek i to cały czas wilgotne było i mnie wkurzało, olej się wchłonie i go nie czuję
Janka napisał(a):Bardzo mi się miło zrobiło, że jeszcze o mnie pamiętasz.
Odkąd mam takie grzebienie, a mam już bardzo długo, nie miałam ani jednego rozdwojonego włosa.
Janka napisał(a):Z tym piaskiem i paproszkami mogłabyś pójść i się zapytać lekarza. Pewnie się okaże, że to przesuszony naskórek.
duzzza22 napisał(a):Lia, śliczny kolorek włosów
wiedzmaSol napisał(a):Lev, a próbowałaś tego domowego laminowania żelatyną? Z jednej strony mnie to korci jak nie wiem, ale z drugiej to się boję że będę miała na łbie galaretkę z włosowym nadzieniem.
Lorelei napisał(a):Tez chce różowe końcówki Tylko musze do hurtowni fryzjerskiej zawedrowac
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości