Nocny Anioł napisał(a):a wy mogłyscie jakoś bardziej informować
a teraz to się zdecydujcie, jedna jedno , druga drugie
Nocny Anioł napisał(a):a nie mogły byście dać innym poczuć że tworzą to forum, co by wam zależało
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):a teraz to się zdecydujcie, jedna jedno , druga drugie
System Matek Chrzestnych ma polegać na pomocy moderatorkom w taki sposób, że w tym wątku, w którym w tej chwili piszemy, matki Chrzestne podają swoje propozycje zmian informacji. I nic więcej. To moderatorki pójdą do wątków autorskich i wprowadzą sugerowane zmiany.
Nocny Anioł napisał(a):zmieniłam bo nie wiedziałam, i myślałam ze na początku sama coś namotałam
a wy mogłyscie jakoś bardziej informować
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):a nie mogły byście dać innym poczuć że tworzą to forum, co by wam zależało
Aniołku, tak wcale nie jest.
Wiem, bo już w dokładnie taki sposób trochę pomagałam.
Jest wielka satysfakcja i poczucie, że się współtworzy forum. Dodatkowo satysfakcja, że komuś się odjęło choć część pracy.
W systemie Matek Chrzestnych satysfakcja będzie jeszcze większa z powodu dopisanej informacji w pierwszym poście właśnie o tym, że się go współtworzy.
A teraz pomyśl, co w ogóle mówisz, ale od drugiej strony: jesteś sama moderatorką w innych działach. Pozwalasz tam komuś mieszać, się wtrącać, zmieniać?
Powrót do Spis treści, instrukcje, pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość