duzzza22 napisał(a):Ona była irytująca i możecie na nią gadać ile chcecie, ale B. no niestety będę bronić Pazurami Proszę mi go zostawić w spokoju! Stanę się jego psycho-fanką Chociaż aż tak bardzo go nie wielbię, ale jak trzeba to trzeba
duzzza22 napisał(a):Ona była irytująca i możecie na nią gadać ile chcecie, ale B. no niestety będę bronić Pazurami Proszę mi go zostawić w spokoju! Stanę się jego psycho-fanką Chociaż aż tak bardzo go nie wielbię, ale jak trzeba to trzeba
wiedzmaSol napisał(a):Ty to może jest metoda na niego!
Będzie miał problemy i nie będzie rzucał tych spojrzeń
Papaveryna napisał(a):Duz, spoko wodza!Spoiler:
wiedzmaSol napisał(a):VerySpoiler:
Dorotka napisał(a):Pan Garnitur całkiem niezły, ale jedyne co zapamiętałam z jego wypowiedzi to powtarzane ciągle i do znudzenia: "kochanie, jesteś taka mokra".
Papaveryna napisał(a):Nie mógł tego nie zauważyć. Przecież ona cały czas miała mokro nawet jak go z daleka widziała.
rewela napisał(a):jak się jeszcze jakaś nagonka na B. pojawi to i ja stanę w jego obronie! zajefajny był i tyle!
Księżycowa Kawa napisał(a):Mogę Cię wspomóc w tej krucjacie
Księżycowa Kawa napisał(a):A Joss lubię, bo wydawała mi się inna.
Lilia napisał(a):Mojego ulubionego Bradena tak zjechać
duzzza22 napisał(a):Mnie jeszcze w pierwszej części nie irytowała, ale dalej mnie zaczęła wkurzać i moja niechęć do nie urosła W trójce to już w ogóle
Powrót do Recenzje romansów współczesnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości