przez Duzzz » 23 czerwca 2015, o 14:38
Co tu się dzieje!
Dobra to skoro już tu dotarłam to Rewelo super, że Ci się podobało
Dwójka również powinna przypaść Ci do gustu
Sol, oszczerstwa!!!
Zgadzam się zarówno z Rewelą jak i z Kawą, on nie dmuchał wszystkiego co popadnie, bo mówimy tu o książce, a co poza nią się działo nas nie obchodzi. Rewela dobrze napisała, że wpadł jak śliwka w kompot i ani rusz jemu w głowie były inne. Nawet nie chodzi już o pierwszą książkę, ale o kolejne! On świata poza nią nie widzi i jakie rzeczy, humory, nastroje jej potrafi wybaczyć to za to mu powinni medal dać! Ja już bym do bohaterki dawno cierpliwość straciła, bo jednak miejscami mnie irytuje i mam ochotę nią potrząsnąć tak jego będę bronić.
Pożyczać pożyczał laskę, ale który bohater jest od początku do końca idealny, czy za ich idealność tak byśmy ich uwielbiały. Przyznaję ogromnie zirytowała i podburzyła mnie ta wstawka o pożyczaniu dziewczyny, ale qrcze ta dziewczyna też była nie lepsza skoro na to poszła
Każdy kij ma dwa końce. To było również kiedyś, ale nie wtedy kiedy akcja książki się dzieje.
Pamiętajcie też, że on zerwał z dziewczyną zanim zaczął coś więcej z bohaterką. I również nie zapominajcie, że on NIGDY nie zdradził!
Poza tym nie pamietam tego momentu, o którym piszesz Sol, może coś więcej? A może to ta scena z żoną kumpla?
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise