wiedzmaSol napisał(a):dobrze to najpierw się dobrze rozejrzę a jak coś będę krzyczeć dzięki
szuwarek napisał(a):co do maski do włosów to u mnie w pracy ta robi szał i furorę - dziewczyny mówią, że już po dwóch użyciach widoczne efekty
http://skarbysyberii.pl/pl/158-ajurwedy ... 00243.html
wiedzmaSol napisał(a):http://allegro.pl/agafia-maska-lopianowa-wzmacniajaca-ziolowa-i5422230813.html
Papaveryna napisał(a):Kallosa miałam kiedyś, tego pierwszego, co wkleiła Duz i jej pasował. Dla mnie nic z włosami nie robił i w dodatku walił strasznie jakimś zmodyfikowanym chemicznie budyniem. Ten zapach mnie podduszał, bo mam niezwykle wrażliwe węchadło. Po roku wywaliłam praktycznie całe litrowe opakowanie
wiedzmaSol napisał(a):najlepiej dla mnie by było jakby można było gdzieś dorwać malutkie opakowanka na takie 2-3 razy
Papaveryna napisał(a):Zmywam to po nocy i włosy mam proste bez prostownicy i błyszczą się jakSpoiler:
Papaveryna napisał(a):A specyfik na pewno kupię i dam znać. Odkąd zaczęłam więcej robić przy włosach znowu mi się skóra głowy sypie i mam taki jakby piasek we włosach Szukałam, bo wtedy gadałyśmy o tych peelingach skóry głowy i ten preparat na kilku blogach był chwalony. To olej rycynowy z kwasem salicylowym, a on ma działanie keratolityczne. Zamówię pewnie niedługo
duzzza22 napisał(a):Very, co do masek i olejów to chyba albo jedno albo drugie przy jednym myciu(mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi), nie ma co mieszać, ja stosuję na zmianę. Nie używam odżywek, dla mnie one są zbędne, mam tylko maski i oleje. Maski nakładam wieczorem i w niej śpię, potem rano myję głowę. Jak nie mam czasu na większe pielęgnacje to maskę traktuje jak odżywkę czyli po umyciu głowy nakładam na włosy trzymam jakieś 10-15 minut i spłukuję. Oleje za to nakładam zawsze na noc i rano je dopiero zmywam. Myję włosy rano i co drugi dzień. Pierwszego dnia jak już chyba pisałam mam rozpuszczone drugiego najczęściej jakiś kok, kucyk, warkocz robię, ale czasami jak chłodniej to również mam je rozpuszczone.
duzzza22 napisał(a):Grzebień, tylko z szeroko rozstawionymi ząbkami, za co Janko niezmiernie jestem wdzięczna! Uratowałaś moje włosy, pewnie nie miałabym ich tak długich, gdyż już dawno bym sobie je poszarpała i powyrywała
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość