a ja lubię Dani, i przed Burned mam zamiar powtórzyć sobie Iced, żeby wciągnąć się w cykl, no i muszę sprawdzić jak to jest z tym zainteresowaniem Ryodana, długoterminowe mi się wydaje, ale mogłam sobie ubzdurać
witam jestem tu nowa i absolutnie nie mogę się połapać w zasadach- szukam informacji o książce burned KMM czy wyszło już polskie wydanie? z angielskim u mnie nie jest idealnie- więc za oryginał nawet się nie zabieram, może gdzieś ktoś tłumaczył nieoficjalnie? help!!!!
muszę dodać że seria fever pochłonęła mnie bez reszty! iced i początek o Dani też zapowiada się obiecująco, a postać Dani jest świetna- w burned podobno ma więcej lat ciekawe jak Moning sobie z tym poradziła- może wysłała ją do luster... szukam szukam proszę polski burned!!!!!!! coś ktoś?
niestety, tylko w oryginale , wiesz na pewno, że ona tam już starsza będzie? Jeśli tak, to wielkiego apetytu mi narobiłaś . Jak tyko skończę Balogh wezmę się za Burned, znaczy się zacznę od Iced
na początku Mac na swoje dwadzieścia dwa lata tez była bardzo niedojrzała , a ja jestem bardzo ciekawa co i jak bedzię między Dani a Ryodanem, ona go nie cierpi i widziała go w akcji , a on ostrzy sobie na nią pazury, myślę, że polecą iskry
no nie wiem kim jest. Znaczy że bogaczem i kimś tajemniczym wiem, ale nie wiem jakie ma powiązania z elfami, wróżkami i resztą tego tałatajstwa z cieni. Ja z przerwami i to nawet 4 część mam przerwaną w połowie. Ciężki orzech
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.