wiedzmaSol napisał(a):oj masz rację, bohater był wybitnie ciekawy
taki inny
wiedzmaSol napisał(a):Moja ukochana to Arena a ze Starsów Uwodziciel
wiedzmaSol napisał(a):Blue jest świetna Dean jest świetny
wiedzmaSol napisał(a):ja nie wiem co Wy chcecie od Podróży ja ją lubię
Papaveryna napisał(a):Sol, spoko, Janka przyjdzie i zacznie Ci klaskać. Musisz troszkę poczekać
wiedzmaSol napisał(a):czekam czekam mam nadzieję że niebawem przyjdzie bo się czuję jak wyrzutek
Papaveryna napisał(a):Ha! Ja się zawsze tak tu czuję
Papaveryna napisał(a):A nie będziecie we mnie rzucać pomidorami jak coś nie tego?
wiedzmaSol napisał(a):uwielbiam Włoskie wakacje
początek mimo to jest okrutny do momentu jak oni się rozstają po wiadomo czym czytałam na siłę, ale potem miód
w tym początku pokonały mnie dwie gumki
Papaveryna napisał(a):Końcówka jest straszna. Ja mam wątpliwości czy SEP się dobrze czuła jak ją pisała. Nie lubię takich cudów-wianków
Papaveryna napisał(a):Normalnie. Dla mnie jest mega głupia. Jak mi się całość mimo różnych opinii podobała, tak ta końcówka była kompletnie z dupy. Latanie z rozwianym włosem po jakichś ruinach, z posążkiem w ręku, w czasie wielkiej burzy. Heloł
Janka napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):czekam czekam mam nadzieję że niebawem przyjdzie bo się czuję jak wyrzutekPapaveryna napisał(a):Ha! Ja się zawsze tak tu czuję
Oj, małe głuptaski jesteście. Jak się ma inne zdanie, niż inni, to znaczy, że się ma bardziej wysublimowany gust niż motłoch.
duzzza22 napisał(a):Janko
Papaveryna napisał(a):....uwielbiam Theo Ale jak już mówiłam - jestem spaczona
rewela napisał(a):Papaveryna napisał(a):....uwielbiam Theo Ale jak już mówiłam - jestem spaczona
oj tam Very! nie jesteś sama w tym spaczeniu ja tam uwielbiam Theo! fajny i tyle! to chyba jedna z nielicznych kwestii, w których zgadzam się z Tobą, hihihi
Janka napisał(a):Czy oprócz mnie ktoś jeszcze lubił Pandę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości