Levanda napisał(a):Skończyłam oglądać 4 sezon Grimm. Oj, będzie się działo jesienią
ba!
Levanda napisał(a):Skończyłam oglądać 4 sezon Grimm. Oj, będzie się działo jesienią
gosiurka napisał(a):Nie dobijaj mnie, ja jeszcze nie skończyłam 4 sezonu ,a już nie mogę się doczekać, dlatego boje się skończyć sezon
Fringilla napisał(a):mnie nie wkurza, ale zakoñczenie bardzo ok - chyba najlepsze ze wszystkich.
Jadzia napisał(a):I mnie wkurza większość tych "dobrych" - i Śnieżka ze swoim Charmingiem (ale kiedy był tylko Davidem jeszcze w pierwszym sezonie to dostawałam mdłości z obrzydzenia za każdym razem jak go widziałam, a Śnieżka była dużo bardziej strawna w Zaczarowanym Lesie i zanim wyszła za mąż, jako Mary Margaret i mężatka jest koszmarna.
Fringilla napisał(a):Jadzia napisał(a):I mnie wkurza większość tych "dobrych" - i Śnieżka ze swoim Charmingiem (ale kiedy był tylko Davidem jeszcze w pierwszym sezonie to dostawałam mdłości z obrzydzenia za każdym razem jak go widziałam, a Śnieżka była dużo bardziej strawna w Zaczarowanym Lesie i zanim wyszła za mąż, jako Mary Margaret i mężatka jest koszmarna.
jakby scenarzyści jej nie lubili (po zmianie "matkę/żonę" zołzowata się robi).
Lucy napisał(a):http://www.pudelek.pl/artykul/79903/serial_o_lucyferze_wywoluje_fale_protestow_w_usa_szydzi_z_biblii/ - super serial się zapowiada
Jadzia napisał(a):Aaaa, Once Upon a Time!!!
W zeszłym tygodniu skończyłam oglądać czwarty sezon, od niedzieli wieczorem do dzisiaj jeszcze machnęłam Once Upon a Time in Wonderland i teraz zostaje mi tylko czekać do września, aż znowu będę mogła powzdychać do Hooka i pownerwiać się na Emmę. nie wiem kto na jakim etapie jest, więc schowam, ale myślę, że teraz,będzie jeszcze bardziej wkurzająca niż była...Spoiler:Spoiler:
Fringilla napisał(a):mnie nie wkurza, ale zakoñczenie bardzo ok - chyba najlepsze ze wszystkich.
Jadzia napisał(a):I mnie wkurza większość tych "dobrych" - i Śnieżka ze swoim Charmingiem (ale kiedy był tylko Davidem jeszcze w pierwszym sezonie to dostawałam mdłości z obrzydzenia za każdym razem jak go widziałam, a Śnieżka była dużo bardziej strawna w Zaczarowanym Lesie i zanim wyszła za mąż, jako Mary Margaret i mężatka jest koszmarna. A co jest jeszcze bardziej irytujące, w teście "Jaką postacią z OUaT jesteś wyszła mi właśnie ona ), i Emma, i sepleniący Henry, i Bella... Szkoda, że Ruby nie grała jakiejś większej roli potem, ona była fajna
a potem się okazuje że ona taka świętojebliwa jak z koziej d.py waltorniaJadzia napisał(a):I taka koszmarnie świętojebliwa, pardon my french...
Fringilla napisał(a):rany, co za odcinek GoT... łał.
pierwszy raz wbiło mnie w fotel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość