przez Duzzz » 13 czerwca 2015, o 22:56
"Blackest Red" w końcu za mną i jest to najlepsza część z tej trylogii, oczywiście moim skromnym zdaniem
Zaskoczyła mnie i ten wątek sensacyjno-kryminalne kompletnie, ale to kompletnie mnie zaskoczył. Nie spodziewałam się zupełnie takie oprawcy. I oni są tak słodcy w końcówce i jak już zaczynają sobie na wzajem bardziej ufać i wchodzić w ten związek. Naprawdę jestem zaskoczona, że aż tak mi się spodobało. byłam jakoś na nie nastawiona, a tu małe zaskoczenie. Dzięki Kawo, że mnie zmobilizowałaś do czytania i że jednak przeczytałam i trójkę, a obiekcji było trochę i ciągły brak czasu dość mocno dawał się we znaki
Qrcze, aż sobie sprawię jakąś tęczę
wiedzmaSol napisał(a):Duz, a jakbyś miała wybrać najfajniejszy z erotyków?Taki bez grejowskich zapędów i z logiczną ilością scen a za to z fajnymi bohaterami i treścią? Da się?
Pewnie dałoby się, ale pewnie ilość scen wtedy musiałaby być rozłożona na znacznie więcej stron, bo jeśli nie to mogłoby to uchodzić bardziej za romans współczesny niż erotyk.
No i jednak tego hmm 'rządzenia' w sypialni często nie da się ominąć
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise