Jestem świeżo po przeczytaniu tej pozycji i mogę szczerze i z czystym sumieniem ja polecić.
Sympatyczna, zabawna wzruszająca książka. Mimo ze obszerna, czyta się szybko i miło można spędzić czas. Śmiałam się i wzruszałam na zmianę.
Główna bohaterka Faith, równa babka, zabawna, zaradna i ciepła osoba. Ma kochającą się rodzinę, dręczy ja jedynie sumienie jeśli chodzi o matkę, gdyż zginęła w wypadku samochodowym jadąc właśnie z nią. Rodzinka też genialna ma dwie starsze siostry i starszego brata. Fajnego tatusia, którego chce z kimś wyswatać no i zajmują się "produkcją win"
Kiedy miała wyjść za ukochanego chłopaka Jeremiego myślała że wszystko się ułoży, ale niestety pojawił się problem, taki mały psikus. Jej chłopak okazuje się gejem. A dowiaduję się ona o tym podczas ślubu i to dzięki koledze Jeremiego, a zarazem głównemu bohaterowi Leviemu.
Levi bohater po przejściach, zostawia go ojciec, wyrusza na wojnę do Afganistanu, później umiera matka, następnie żeni się i żona również go porzuca. Poraniony, mrukliwy. Ale co się dziwić. Zostaje mu siostra Sara, z która chce mieć dobre relacje. Zostaje komendantem policji w swym małym miasteczku, pomaga w trudnych chwilach jego mieszkańcom w zasadzie jest na każde ich zawołanie
Mnie Levi przekonał, bardzo go polubiłam, czuły mrukliwy ach
absolutnie nie maczo, ale rzuca czasem bohaterce takie namiętne spojrzenie zielonych oczu ach....
I teraz zaczyna się najlepsze razem z Faith szczerze się nie lubią. Ale wiadomo kto się czubi ten się lubi
On odpowiada monosylabami, rzuca jej znudzone spojrzenia (Faith obliczyła aż 10 różnych znudzonych spojrzeń
) Ale coś ich do siebie ciągnie. Nie rzucają się od razu na siebie, Levi skrada jej kilka namiętnych pocałunków, ale ich pójście do łóżka jest jednak przemyślane, a potem to już hoho
Nie ma scen erotycznych opisanych ale i tak dobrze się czyta, ogólnie Levi radzi sobie bardzo dobrze
Faith była tylko z gejem więc seks z heteroseksualnym facetem bardzo jej się podoba
Wszystko dobrze się układa, na końcu mały zgrzyt, ale Levi wszystko naprawia
Szczerze polecam!!!
ja jestem pod wrażeniem, utwierdzam się w przekonaniu ze lubię takie książki!
Oby ich było więcej!