obession napisał(a):Mnie też wyszło 54.
Nie martw się Sol, nie jesteś osamotniona.
Tyś mi siostrą lżej mi na duszy
wiedzmaSol napisał(a):zaznaczyłam Pottera, potem że goodreads, Gęsią Skórkę, paperback, Scarlett i Rhetta, 250+ książek.
Więc pewnie mnie to Przeminęło z wiatrem tak postarzyło
obession napisał(a):Mnie też wyszło 54.
Nie martw się Sol, nie jesteś osamotniona.
You got: 54
You’re wise and knowledgeable about all things literary, and people probably come to you for book recommendations. The best part is that your book knowledge can only get deeper from here!
Jesteś niczym
Kleopatra!
Tak jak egipska piękność stawiasz na klasę i styl. Twój wzniosły charakter i Twoja inteligentna postać oraz nieporównywalne piękno oczarowuje wielu mężczyzn. Jesteś urodzoną przywódczynią! Zapiszesz się na kartach historii, to pewne!
duzzza22 napisał(a):Jesteś niczym
Kleopatra!
Tak jak egipska piękność stawiasz na klasę i styl. Twój wzniosły charakter i Twoja inteligentna postać oraz nieporównywalne piękno oczarowuje wielu mężczyzn. Jesteś urodzoną przywódczynią! Zapiszesz się na kartach historii, to pewne!
Lilia napisał(a):http://www.buzzfeed.com/jarrylee/can-we-guess-your-age-based-on-your-taste-in-books#.xtjBrGebY zgadują wiek na podstawie przeczytanych książek...
Wyszło mi 28
wiedzmaSol napisał(a):zaznaczyłam Pottera, potem że goodreads, Gęsią Skórkę, paperback, Scarlett i Rhetta, 250+ książek.
Więc pewnie mnie to Przeminęło z wiatrem tak postarzyło
klarek napisał(a):Mata Hari
sunshine napisał(a):duzzza22 napisał(a):Jesteś niczym
Kleopatra!
me too
aczkolwiek nie czuje sie jak kleopatra
Lucy napisał(a):Ja jestem niczym - Maria Antonina i mam 28 lat
You’ve read your fair share of books but are ready to delve into even more. You’ve probably fallen in love with a few books, but don’t be surprised if you keep finding new ones that take your breath away — there are still so many great books out there that you haven’t read yet!
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość