aleqsia napisał(a):w tych Stanach to dość często bohater po futbolu zostaje policjantem
bo ma do tego warunki? nie żeby mi to przeszkadzało
Powinnyśmy się z tego cieszyć, mamy męskich, prawych bohaterów
aleqsia napisał(a):Serii The Burg już się nie mogę doczekać, ale w związku z zaległościami Rock CHick nie prędko to nadrobię.
'The Burg' jest niezłe, ale nie tak dobre jak 'Rock Chick'
Sądzę jednak, że przypadnie Ci do gustu, zobaczysz
czarek.logan napisał(a):Podsumowując DM sama nie wiem, kktóry z wyśniony najbardziej przypadł mi do gustu, strasznie lubię bohaterów KA, chyba Mitch z Tackiem prowadzą przed Howkiem i Slimem
Ja Slima wbrew pozorom lubię. Najmniej przepadam za pierwszą częścią, ale to już wiecie, że przez bohaterkę
Tack, to cukiereczek
Księżycowa Kawa napisał(a):I to lubię. I to prawdziwa radość po tych wszystkich obrażalskich miernotach i sierotach o od siedmiu boleści, nie wspominając już o tchórzach.
Prawda?! Dlatego i ja uwielbiam KA, ale i za ten dowcip i te babki z jajami
czarek.logan napisał(a):Okej laseczki skończyłam Fire inside i co dalej? Mam zagwozdkę.
czarek.logan napisał(a):zatem pytam was co dalej?
Wyczytaj cykl
'Rock Chick'. Potem Colorado a następnie The Burg
czarek.logan napisał(a):Gdybyście miały wskazać jedną serię to która by była waszym faworytem, a którego bohatera kochacie najbardziej?
To chyba nie jest możliwe, Kawa wrzuciła Ci już jeden mój post gdzie coś tam o każdej serii pisałam. Ja mam kilku ulubieńców i jednego czy dwóch, których mniej lubię, ale dalej jednak uwielbiam
Lestat napisał(a):Duz no i Cherry jak jej Tack świat pokolorował
mój ulubiony motyw w MMan
Uwielbiam to
A na drugi dzień jej telefon z informacją, że kupuje