wiedzmaSol napisał(a):teraz już mam inny, ale ten argininowy bardzo lubię ogólnie włosy go też lubią i nie wypadają aż tak, więc pomaga. Może bez szału, ale wiesz, poprawia kondycję
Papaveryna napisał(a):A jaki masz teraz?
LiaMort napisał(a):mi chyba też już odbija.. bo mi się nie podobają..
Levanda napisał(a):Na mnie te olejki jakoś nie działały, choć też nie szkodziły. A domowe sposoby zawsze chętnie sprawdzę
Papaveryna napisał(a):Duz, a mnie też się jej włosy podobają więc myślę, że Ci wcale nie odbija
A ten olej łopianowy ja mam z dodatkiem czegoś z drzewa herbacianego i rozmarynem. Ma niby działać przeciwłupieżowo, ale ja nie wiem czy mam łupież czy to po prostu jest taka wysuszona skóra. Póki co mam wrażenie, że jest jej jakby więcej także nie wiem czy będę się z tym olejem przyjaźnić Jest jeszcze wersja z papryczką ostrą chyba na porost i ze skrzypem na coś jeszcze innego. Czytałam opinie, że po tym paprykowym włosy zamiast przybywać to często mocniej emigrują więc postanowiłam się go wystrzegać
duzzza22 napisał(a): Specyfików do włosów nigdy za wiele.
duzzza22 napisał(a):LiaMort napisał(a):mi chyba też już odbija.. bo mi się nie podobają..
A może to wina modelki
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość