sunshine napisał(a):Co strasznego?
gościu bije pasem kobietę i to widać ze mocno na dodatek 6 razy. I to nie jest strasznie? Dla mnie jest.
Pewnie i bohaterkę miało przerazić. I tak jak napisała Zeph pewnie Grey tak zrobić żeby ją przestraszyć i się jej pozbyć. Chciał ja ukarać? chyba mu się udało.
może drastycznie aż tak nie było ale ja takich momentów nie lubię.
joakar4 napisał(a):inaczej to się chyba odbiera jak się czytało książkę i nic w tym filmie nie zaskakuje.
Powtarzam sobie teraz pierwszą część i twórcy filmu na razie nic nie zmienili. Nawet dialogi są takie same.
Levanda napisał(a):Mnie się najbardziej podobało, jak on jej mówi "To mój pokój zabaw". A ona na to: "Masz tam Xboxa?"
sunshine napisał(a):(...)Chciał ja ukarać? chyba mu się udało(...)
penelope napisał(a):Pewnie wszyscy już słyszeli, ale Loki jednak został wycięty z Avengersów. Według mnie dobrze, bo i tak go wpychają trochę na siłę. Teraz ludzie go uwielbiają (łącznie ze mną ) ale jednak nie jest główną postacią, żeby być w każdej części i może się przejeść. Cóż, tylko 2 lata i zobaczymy go w Ragnaroku
penelope napisał(a):Pewnie wszyscy już słyszeli, ale Loki jednak został wycięty z Avengersów. Według mnie dobrze, bo i tak go wpychają trochę na siłę. Teraz ludzie go uwielbiają (łącznie ze mną ) ale jednak nie jest główną postacią, żeby być w każdej części i może się przejeść. Cóż, tylko 2 lata i zobaczymy go w Ragnaroku
Fringilla napisał(a):Tom w międzyczasie wyłysieje...
ps. idę, no.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość