wiedzmaSol napisał(a):No i romansowo tak się raczej plasuje dość średnio. To taka przyjemna obyczajówka z wątkiem jest raczej.
duzzza22 napisał(a):Papaveryna napisał(a):To "Nie powiesz nikomu?" generalnie było o babce, która leciała samolotem i podczas turbulencji tak się zestresowała, że wypaplała całkiem obcemu facetowi wszystkie swoje sekrety. Nic by w tym strasznego nie było, ale kolo okazał się szefem wszystkich szefów firmy, w której ona pracuje. No i wkrótce tam się pojawia. I tak dalej
To brzmi jak coś dla mnie
wiedzmaSol napisał(a):A ta Suknia czy inna rzecz poślubna czy tam przed,
wiedzmaSol napisał(a):o, ja Miłość... bardzo chwaliłam. Czytałam w chorobie i była mi pociechą
Papaveryna napisał(a):Ale to pewnie był znak, że to nie dla mnie
Lilia napisał(a):koniec offa.
Papaveryna napisał(a):Wiesz co szczerze mówiąc nie wiem czy by Cię to nie znudziło, ale możliwe, że akurat przypadłoby Ci do gustu
Ogólnie było ok, momentami zabawne, ale bez większych emocji to przeczytałam i pewnie o czym była pamiętać będę, bo pamięć do książek mam raczej dobrą, ale jak ktoś ma gorszą to może dość szybko zapomnieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość