Berenika napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Skończyłam serię i mam mieszane uczucia.......
Brradzo mi się podobało, ale jest mi smutno że już koniec. Seria z cała pewnością pozostanie moją ulubioną z największym sentymentem. Jak idiotka gapiłam się wczoraj na regał, wyglądają super.
Mam tylko jedno ale , te Anioły mnie nie kupiły. Wolała bym temat tylko wampiry i zmiennych.
Ale i tak
Dziś skończyłam. I mam podobne uczucia - podobała mi się historia Rusella i Jii, ale smutno, że to już koniec. Z drugiej strony podziwiam, że Sparks potrafiła powiedzieć sobie stop i zacząć nowe projekty.
Wracając do wrażeń po lekturze - na samym końcu poczułam się odrobinę, jakbym oglądała ostatni odcinek telenoweli:Spoiler:
Być może w wakacje uda mi się przeczytać całość jednym ciągiem, a nie jak dotychczas z dużymi odstępami czasowymi. Ciekawa jestem, czy wtedy też mi się będzie podobało. Może zacznę się czepiać szczegółów.
duzzza22 napisał(a):Sol, a może spróbowałabyś tych małych książeczek z poziomami? Tam jest chyba to ilością słów podzielone. Możesz sobie jakąś klasykę wziąć i spróbować.
Mój tak robił jak chciał sobie troszkę odświeżyć języka. Teraz już się bierze za grubsze, chociaż też jeszcze zbyt pewnie się nie czuje i nie raz nie dwa ma wątpliwości
Jak to mówią nie od razu Rzym zbudowano, powoli i do celu.
wiedzmaSol napisał(a):tak, dwa For Love or Country / The Forbidden Lady i Less Than a Gentleman
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość