duzzza22 napisał(a):Basiku, Nawet nie wiesz jak się cieszę, że Jio Ci się podobała. I to tak bardzo. I co kochana? Czytasz jej kolejne propozycje?
Ta propozycja Jio jeszcze przede mną, ale autorka ma talent.
"Dom na jeziorze" jak pisałam przypomina Freethy "Nie mów nic". Bohater jest fotografem, chyba nawet o taki samym imieniu, będzie ciekawostka odnośnie pochodzenia tym razem bohatera Też warta polecenia.
Bohaterka to wdowa, która tragicznie straciła męża i córeczkę, przeplatają się teraźniejszość z przeszłością. Przeszłością właśnie jej i tego jaką szczęśliwą rodziną byli, ale i również pewna zagadka dotycząca kobiety, która kiedyś mieszkała na barce, na której mieszka teraz bohaterka.
Jio ma lekkie pióro, ale niekoniecznie lekkich tematów się łapie, pisze bardzo przystępnie i bardzo szybko można zapałać do niej sympatią. Mam nadzieję, że dalej tak będzie. Jio jest na mojej liście do wyczytania.
"Dom na plaży" moja biblio ma na liście zakupów. I już się nie mogę kiedy będą je robić i kiedy dorwę ją w swoje łapki
basik napisał(a):To dzięki Tobie zaczęłam czytać , tą autorkę, bo chyba w temacie Właśnie czytam, pisałaś o Domu na jeziorze i że jest podobny do Freethy. Oczywiście że będę dalej ją czytała i polecam wszystkim kto lubi dobry współczesny romans, bo warto a nawet trzeba!!!!
Lilia napisał(a):Kawo, dzięki za przypomnienie mi o tej dylogii. Miałam czytać i zapomniałam
Lilia napisał(a):Zabierałam się za nią nie raz, ale nie po drodze. Ale jeszcze nic straconego
duzzza22 napisał(a):Zobaczymy Dałam Ewie na polecankę "Dom na jeziorze" i Aralkowi, więc może uda się rozszerzyć nasze grono
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość