aur_ro napisał(a):sprawiła na mnie wrażenie, że Caine wyświadczał im te swoje 'przyslugi' az do niedawna. Nieprawdopodobne. Ciekawe. Na miejscu Lexie zapytałabym o to Caina. Niestety nie wpadła na to...
Księżycowa Kawa napisał(a):Ale on tę byłą nie potraktował ze złośliwości, lecz to był ewidentny przykład męskiej bezmyślności i braku wyczucia taktu. To znaczy mam na myśli to rozstanie, a reszta jakoś tak sama potoczyła, z rozpędu. Po prostu przez większość czasu on wydawał mi się raczej bardziej zagubiony niż wredny. Choć chwilami, no cóż… W każdym razie ideałem nie był
Tak w ogóle to bym streściła w ten sposób, że Caine był bardzo uparty, a Alexa miała porąbaną rodzinę
sunshine napisał(a):Lubię motyw od nienawiści do miłości więc to mi się powinno spodobać
jak wyjdzie u nas to na pewno sięgnę
aur_ro napisał(a):Mnie ta ksiazka wydaje sie podobna do tych z serii z Crossem Day. Tyle że jest tu zdecydowanie mniej scen seksu i to wychodzi jej na dobre, m.zd. Nie ma, na szczescie, "kolegi geja", jest więcej tła rodzinnego, gł. bohater nie rozbija sie prywatnymi odrzutowcami. Plus krótki watek sensacyjny pod koniec. Można se czytnąć.
szuwarek napisał(a):Kawo- i Ty mi coś takiego proponujesz?
szuwarek napisał(a):własnie z ciekawości poczytałam opinie i mało czytelniczek go polubiło.
duzzza22 napisał(a):Ja nie mówię o złośliwość, a mściwości. Po części dlatego, że Alexa zaczęła mieszać w jego kontaktach z tą już eks, i chciał, żeby wypiła piwo, które sama naważyła. Tylko nie spodziewał się, że ta eks taka będzie. No i włączył mu się 'nie przyjemniaczek' i 'zastraszacz' Taki śfiniaczek
Księżycowa Kawa napisał(a):Bez przesady – dobrze to się czyta i nie ma tam aż takich strasznych rzeczy! No dobra, ja ich nie zauważyłam
Księżycowa Kawa napisał(a):A faktycznie, strasznie się przejął, gdy chciała mu uromantycznić związek i znowu trochę go poniosło, a reszta wyszła w praniu
Księżycowa Kawa napisał(a):A co do zakończenia właśnie to mi się podoba, że nie było lukrowane, przez to ta historia wydawała mi się prawdziwsza.
duzzza22 napisał(a):To mi się u niego podobało to znaczySpoiler:
duzzza22 napisał(a):A jak się to zSpoiler:
Powrót do Recenzje romansów współczesnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości