Teraz jest 22 listopada 2024, o 00:20

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: SEP/Long/Stuart/Quinn/Enoch/Balogh

Post przez mad_line » 23 lutego 2015, o 19:43

Liberty napisał(a):Przede wszystkim to była sukienka dla starszej pani, a Kuleszy jeszcze do tego daleko. Dla mnie wystąpienia obu aktorek to zaprzepaszczona szansa. Dzięki sukience można zrobić karierę w USA, ale to musi być najlepsza z najlepszych kreacja. Najlepszym przykładem Marion Cotillard, której kariera międzynarodowa rozpędziła się od czasu nieanglojęzycznej biografii Piaf i fantastycznych wystąpień na czerwonym dywanie. I kurczę, urodą Kulesza jej nie ustępuje.

Obie Agaty wielokrotnie powtarzały, że nie interesuje je kariera międzynarodowa. Ba, Agata Trzebuchowska nie chce być nawet aktorką. Chociaż po tej nocy może zmienić zdanie hmmm Ale rzeczywiście sukienki porażka, już wiem czemu nasi rodowici projektanci nie potrafią zrobić kariery za granicą :roll:
“Where is he? Bridgerton!" he bellowed. Three chestnut heads swiveled in his direction.
Simon stomped across the grass, murder in his eyes. "I meant the idiot Bridgerton."
"That, I believe," Anthony said mildly, tilting his chin toward Colin, "would refer to you.”

Julia Quinn, The Duke and I

Post przez Liberty » 23 lutego 2015, o 21:22

mad_line napisał(a):
Liberty napisał(a):Przede wszystkim to była sukienka dla starszej pani, a Kuleszy jeszcze do tego daleko. Dla mnie wystąpienia obu aktorek to zaprzepaszczona szansa. Dzięki sukience można zrobić karierę w USA, ale to musi być najlepsza z najlepszych kreacja. Najlepszym przykładem Marion Cotillard, której kariera międzynarodowa rozpędziła się od czasu nieanglojęzycznej biografii Piaf i fantastycznych wystąpień na czerwonym dywanie. I kurczę, urodą Kulesza jej nie ustępuje.

Obie Agaty wielokrotnie powtarzały, że nie interesuje je kariera międzynarodowa. Ba, Agata Trzebuchowska nie chce być nawet aktorką. Chociaż po tej nocy może zmienić zdanie hmmm Ale rzeczywiście sukienki porażka, już wiem czemu nasi rodowici projektanci nie potrafią zrobić kariery za granicą :roll:

Taaaa, a Angelina Jolie zawsze źle się czuła przed kamerą. I my w to wierzymy? Bo ja na pewno nie. Nie po to zostaje się aktorką by grać w marnych polskich serialach. Nie wierzę, że jak ktoś idzie na studia aktorskie to nie marzy o zagraniu w filmie, który nie tylko ma budżet przez wielkie B, ale i profesjonalnego reżysera, scenarzystę itd., a te rzeczy gwarantuje kino na zachód od nas. To takie kokietowanie, albo asekuracja, żeby nie dać się ponieść nadziejom. I mogę zrozumieć. Ale kwestii stroju już nie bo to był najszybszy sposób na zbombardowanie ewentualnych propozycji. A mógł być najłatwiejszym na wybicie się.

Post przez Dorotka » 23 lutego 2015, o 21:45

Lucy napisał(a):Kulesza mogła się poradzić stylistki . :] Zień też się nie popisał . Mógł sobie obejrzeć wcześniejsze gale i coś z tego wydedukować .

Najwyraźniej Zień jest przereklamowany. :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez mad_line » 23 lutego 2015, o 22:08

Liberty napisał(a):
mad_line napisał(a):

Taaaa, a Angelina Jolie zawsze źle się czuła przed kamerą. I my w to wierzymy? Bo ja na pewno nie. Nie po to zostaje się aktorką by grać w marnych polskich serialach. Nie wierzę, że jak ktoś idzie na studia aktorskie to nie marzy o zagraniu w filmie, który nie tylko ma budżet przez wielkie B, ale i profesjonalnego reżysera, scenarzystę itd., a te rzeczy gwarantuje kino na zachód od nas. To takie kokietowanie, albo asekuracja, żeby nie dać się ponieść nadziejom. I mogę zrozumieć. Ale kwestii stroju już nie bo to był najszybszy sposób na zbombardowanie ewentualnych propozycji. A mógł być najłatwiejszym na wybicie się.

Sama nie wiem. Są aktorzy którzy nie widzą się w Hollywood, decydują się pozostać poza tym całym cyrkiem i to jest ich świadoma decyzja. Tym bardziej, że wbicie się do tego hermetycznego światka graniczy z cudem. Ładna kieca i buzia, a nawet talent to za mało. Z drugiej strony serce mi się kraja, gdy widzę jak tak genialna aktorka jak Kulesza marnuje się grając w tych idiotycznych polskich komediach :mur: Trzymam kciuki za kariery obu pań, jakiekolwiek by one nie były. No i za polskie filmy, ostatnimi czasy coś wyraźnie drgnęło, nawet ci bardziej wymagający widzowie znajdą coś dla siebie w kinach i na festiwalach.
“Where is he? Bridgerton!" he bellowed. Three chestnut heads swiveled in his direction.
Simon stomped across the grass, murder in his eyes. "I meant the idiot Bridgerton."
"That, I believe," Anthony said mildly, tilting his chin toward Colin, "would refer to you.”

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 23 lutego 2015, o 23:11

optymistko ^_^

ale fakt, Kulesza mogła wyglądać o niebo lepiej (zabrakło minimalizmu i dbałości o detale w tej stylizacji, która przy zaciśniętych zębach mogłaby być bardzo przyzwoicie poprawna).
i trochę zabrakło czasu i kasy...
nie jest łatwo zrobić kreację filmową...

ps fakt, jedne z najlepszych ostatnio Oscarów pod względem ubiorów.
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 23 lutego 2015, o 23:16

Wystarczy zrezygnować z przesady :wink:
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 23 lutego 2015, o 23:23

Obrazek

Post przez Liberty » 23 lutego 2015, o 23:25

Wg mnie 15 tyś na kieckę to dość by wyszło lepiej niż to co zrobił Zień. A czasu było dość by coś zaprojektować i przedstawić aktorce by ta zaakceptowała jeśli zdecyduje się pojechać na galę.

Post przez Janka » 23 lutego 2015, o 23:26

Przede wszystkim jej suknia nie wyglądała na szytą na miarę.
Obrazek

Post przez Liberty » 23 lutego 2015, o 23:31

Poza tym to nie jest kwestia tylko ładnego zaprezentowania się. Sukienka jest elementem promocji filmu (można się przyczepić do tego, że to płytkie i głupie itd.), a aktorzy nie spędzają godzin na przygotowaniach i samym rozdaniu dla frajdy. To jest ich praca.

Post przez Janka » 23 lutego 2015, o 23:35

W Polsce chyba jeszcze nie ma zwyczaju zawierać takich klauzul w umowach.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 24 lutego 2015, o 00:25

Liberty napisał(a):Wg mnie 15 tyś na kieckę to dość by wyszło lepiej niż to co zrobił Zień. A czasu było dość by coś zaprojektować i przedstawić aktorce by ta zaakceptowała jeśli zdecyduje się pojechać na galę.

No właśnie czasu nie było i to wina Agaty. Ona w ostatniej chwili zdecydowała ,że jednak jedzie . W innym wypadku ,projektanci mieliby czas i mogliby zasypać ją propozycjami .W końcu ,który nie chciałby mieć takiej reklamy ? Szkoda ,że nie wybrała czegoś z La Mania :lol:

http://ewawojciechowska.pl/wp-content/u ... 3x1024.jpg - w tym nie byłoby źle Agacie :D
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 24 lutego 2015, o 00:31

ja słyszałam, że Agata się nie mogła zdecydować. czy leci, bo nie ten budżet. i tak to się rozłożyło w czasie. 15 kawałków w 2tygodnie a w 2 miesiace (tudzież rok :P

ps ale Pawlikowski wyglądał bardzo przyzwoicie ;)
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez mad_line » 24 lutego 2015, o 08:04

Pawlikowskiego ubrał Tomasz Ossoliński, rzeczywiście świetnie sie prezentował, szkoda, że nie wziął się też za panie.

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 24 lutego 2015, o 08:27

A tutaj suknie na imprezie Vanity Fair :)

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=60585
Lupita ma tutaj o wiele ładniejszą sukienkę, a Jennifer znowu świeci cyckami.
Jaime King znowu jest w ciąży :shock:

Post przez Lucy » 24 lutego 2015, o 12:17

Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Dorotka » 24 lutego 2015, o 12:49

No cóż, widać że wyruszyła na polowanie i szuka następnego bogatego i znanego jelenia. A że jest naprawdę ładna, to pewnie nie jeden da jej się ustrzelić. :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez Lucy » 24 lutego 2015, o 13:07

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=60593 - to chyba jakiś żart :mur: mówimy o trylogii . Druga część z innym facetem ??

Post przez mad_line » 24 lutego 2015, o 13:32

Plotka. Dornan zdementował to na Facebooku.

Post przez Lucy » 24 lutego 2015, o 14:21

To dobrze :-D

Post przez Janka » 24 lutego 2015, o 14:50

joakar4 napisał(a):http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=60585
Lupita ma tutaj o wiele ładniejszą sukienkę

Lupity pierwsza suknia z tymi wszystkimi perłami ważyła pewnie więcej niż sama Lupita. Kręgosłup by jej wysiadł, jakby miała w niej tańczyć.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 24 lutego 2015, o 20:31

Ta Aguilera dziwnie wygląda...
http://s1.kozaczek.pl/2015/02/23/aguilera.jpg

mad_line napisał(a):Plotka. Dornan zdementował to na Facebooku.

Nie za wcześnie na kampanię?
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 24 lutego 2015, o 21:11

Aguilera nie odzyskała jeszcze figury po ciąży.
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Post przez Lucy » 25 lutego 2015, o 16:32

Makijaż ma koszmarny :evillaugh:

Post przez mad_line » 25 lutego 2015, o 19:48

Księżycowa Kawa napisał(a):
mad_line napisał(a):Plotka. Dornan zdementował to na Facebooku.

Nie za wcześnie na kampanię?

Jak mawia mój wujek, wieczny samorządowiec, na kampanię nigdy nie jest za wcześnie :wink:

Koleżanka z pracy mi powiedziała, a niedawno sama się przekonałam, że ekipa od greya zrobiła porządny nalot na naszego poczciwego chomika pozbawiając fanki dostępu do tej jakże pożądanej lektury :evillaugh: Po angielsku coś tam się błąka tu i tam :wink:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach