KatiaBlue napisał(a):Teraz Austin, a to też ciasteczko nie byle jakie
obession napisał(a):Jak skończę "Czyż ona nie jest słodka" to się biorę za drugi tom w takim razie. Czyli następna noc z głowy.
obession napisał(a):Skończyłam "Wampiry w wielkim mieście" i myślę, że połknę tę serię za jednym zamachem. To jest po pierwsze przezabawne, po drugi strasznie wciągające, a po trzecie czyta się bardzo dobrze i szybko. Tym razem historia o Darcy i Austinie. Odwrotnie niż w poprzedniej części - wampirzyca i śmiertelny. Książka przesiąknięta jest dobrym humorem, który serwuje były harem Romana i wampirze reality-show. Jest też całkiem spora dawka ironii, ale tak ciepłych uczuć i chemii między bohaterami. Nie będę oryginalna i znów powiem, że bardzo mi się podobało.
KatiaBlue napisał(a):Bezpieczniej? Czemu?
klarek napisał(a):Kurcze, i ja miałam takie wrażenie, ale chyba ta przerwa zrobiła się na tyle długa, że powinnam zacząc od nowa
obession napisał(a):KatiaBlue napisał(a):Jak super,że tak cię wciągnęło teraz Angus jeden z moich facetów
To jestem ciekawa czym podbił Twe serce.Nocny Anioł napisał(a):czytaj kochana, bo warto
Aniołku nakręcasz mnie.
Księżycowa Kawa napisał(a):KatiaBlue napisał(a):Bezpieczniej? Czemu?
Kilka pod rząd mogłoby mi się znudzić, a nawet mogłabym nabrać wstrętu do autorki – raz już mi się tak zdarzyło i po dzień dzisiejszy tej autorki nie tykam.
Poza tym jak czytałam po dwie na miesiąc, to rozciągnęło mi się w czasie i trafiłam na wydanie kolejnego tomu. Inni na niego tak bardzo czekali, że w końcu, gdy się doczekali, byli raczej rozczarowani.
kejti napisał(a):Muszę sobie powtórzyć część z kto miał na plecach smoka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość