duzzza22 napisał(a):Pewnie tak I jeszcze troszkę charakteru bohaterki jak się pojawi, to film uratowany.
Lilia napisał(a):Plotki mówią, że życie Bobby Kristiny zależy od rodziny, kiedy chcą odłączyć ją od respiratora, bo podobno lekarze już nic nie mogą zrobić.
duzzza22 napisał(a):No proszę.. Troszkę go znielubiłam, że tak powiem przez te jego ostatnie roszady w życiu prywatnym.
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):No proszę.. Troszkę go znielubiłam, że tak powiem przez te jego ostatnie roszady w życiu prywatnym.
A ja przeciwnie. Gdybym była facetem, to stanęłabym na głowie, żeby zdobyć Amber Heard i wcale mu się nie dziwię, że on też.
duzzza22 napisał(a):pozostawienia dzieci?
Lucy napisał(a):Ile razem byli Depp i Vanessa ? 15 lat ?
duzzza22 napisał(a):Nie pamiętam jak dokładnie Amber i Depp się spotkali, ale to chyba też było przy okazji filmu?
Lucy napisał(a):Zawsze mnie dziwiło ,że nikt nie czuł tam potrzeby zalegalizowania związku. Może ona chciała ,ale czekała na zmianę jego zdania ? W końcu zawsze powtarzał ,że nie czuje potrzeby . Teraz z Amber widać poczuł ,więc chyba coś to oznacza.
Lucy napisał(a):Okazuje się, że Johnny nie zakochał się nagle w kimś innym, w grę nie wchodził również żaden gorący romans na boku. Aktor po prostu wypalił się w związku z modelką.
Był znudzony życiem z nią, związek z Vanessą uwierał go i sprawiał, że Johnny zaczął czuć się nieszczęśliwy. On oczekuje od życia czegoś więcej, niż rutyny i uważa, że Vanessa również zasługuje na bycie szczęśliwą - mówi informator.
Johnny źle znosił ukrywanie faktu, że jego związek się rozpada - kontynuuje opowieść osoba znająca parę. - Teraz, kiedy wszystko jest już jasne, Depp czuje się o wiele lepiej.
Lucy napisał(a):Ile razem byli Depp i Vanessa ? 15 lat ? Zawsze mnie dziwiło ,że nikt nie czuł tam potrzeby zalegalizowania związku. Może ona chciała ,ale czekała na zmianę jego zdania ? W końcu zawsze powtarzał ,że nie czuje potrzeby . Teraz z Amber widać poczuł ,więc chyba coś to oznacza. Może miłość się skończyła ,zostało przywiązanie i przyjaźń . Z wygodnictwa został z Vanessą ,a kiedy pojawiło się coś lepszego po prostu odszedł ? Nie wiemy jak było
Nie jestem za tym ,żeby na siłę z kimś być,nawet jeżeli chodzi o dzieci . Po co mają być świadkami ciągłych kłótni i narzekań .
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Nie pamiętam jak dokładnie Amber i Depp się spotkali, ale to chyba też było przy okazji filmu?
A co za różnica, gdzie się poznali? Najważniejsze, że się nie przegapili i mogą być razem.
Życie potrafi się nagle skończyć. Nigdy nie wiadomo, czy chwila szczęścia nie jest ostatnią.
Ci co mają dzieci mają takie samo prawo do bycia szczęśliwym, jak ci, co nie mają.
Janka napisał(a):Lucy napisał(a):Ile razem byli Depp i Vanessa ? 15 lat ?
Jeśli się policzy dokładniej, to dużo mniej. To chyba był tylko związek urlopowy. Ona była we Francji, w domu, z dziećmi, a on albo w Hollywood, albo na Karaibach, albo tam, gdzie był kolejny plan filmowy. Wpadał do rodziny tylko na wczasy. I to była prawdopodobnie jej decyzja. Jakby chciała jeździć tam, gdzie on pracował, to pewnie by jej tego nie odradzał. Nie zadbali o to, żeby bliskość między nimi nie zginęła, a uczucia się nie wypaliły. Vanessa wybrała życie daleko od zgiełku, on w samym jego środku. W konsekwencji się od siebie oddalili.
duzzza22 napisał(a):przykro mi, ale jakby tego nie tłumaczyć to należy zakończyć jeden związek, żeby w kolejny wejść. Jeśli tak było, ok, jeśli nie no to sorry...
Lucy napisał(a):A wiesz ,że ostatnio czytałam ,czy widziałam wywiad z A.Rubik i ona mówiła ,że tak dobrze układa jej się z Sashą ,ponieważ nie ma w związku miejsca na rutynę ,czy nudę. Widzą się parę razy w miesiącu i cały czas jest ta ekscytacja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości